I dag er der 
3
3
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Egedal Bibliotekerne

Egedal Bibliotekerne

|
Nordsjælland
|
Indrykket 24-08-2018

Visionær og engageret leder til Ølstykke Bibliotek og borgerservice

Borgerservice og Bibliotekerne er en afdeling i Center for Borgerservice i Egedal Kommune. Bibliotekerne skal være et attraktivt tilbud til alle borgere børn, unge såvel som voksne også dem, der ikke traditionelt er brugere af biblioteket, mens Borgerservice decentralt skal understøtte borgerens muligheder for at anvende kommunens digitale værktøjer.

 

Om bibliotekerne og borgerservice

Egedal Biblioteker og Borgerservice har i 2018 gennemført en fusionsproces, med fokus på at tilbyde borgerservice der hvor borgerne er. I den nye organisation er der fokus på faglig integration af de traditionelle borgerserviceopgaver på bibliotekerne, som decentralt er placeret på 2 lokationer - Ølstykke Bibliotek og Smørum Bibliotek. Derudover har vi også et kulturhus i Stenløse, hvor der også er bibliotek. Herudover er der et bibliotek i Ganløse, hvor der kun er selvbetjening og ikke løses borgerserviceopgaver.

 

Du vil blive leder for Borgerservice- og Biblioteksfunktionen på Ølstykke bibliotek.

 

Organisationen arbejder ud fra Egedal Kommunes vision; Egedal hverdag og fællesskaber i bevægelse muligheder til alle let adgang til arbejde energi og miljø i balance mangfoldighed i den nære kultur og natur og kommunens værdigrundlag; helhed, respekt og fællesskabelse. Egedal Biblioteker og Borgerservice har i alt ca. 43 medarbejdere.

 

Dine opgaver og ansvarsområder:

Du vil sammen med lederen af Smørum Bibliotek og lederen af borgerservice på Egedal Rådhus skulle bidrage til et fælles fagligt serviceniveau og en fælles faglig udvikling i jeres kerneydelser.

 

For at sikre høj faglighed og styrke kvaliteten af borgerserviceopgaverne er der 3 faglige områder, som alle ledere i afdelingen skal skabe sammenhæng imellem:

 

 • Borgerservice, der hvor borgerne er
 • Fleksible åbningstider for at skabe større nærhed i kommunens services
 • Formidling som en fælles kerneydelse.

 

 

Du bliver personale- og faglig leder for 14 medarbejdere, som både er bibliotekarer og biblioteksassistenter samt borgervejledere.

 

I Center for Borgerservice har vi fokus på trivsel, at styrke kompetencerne og effektivisere ressourcerne. Det bliver en prioriteret opgave for den nye leder at fortsætte udmøntningen af den nye organisation.

 

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har de fleste af følgende kvalifikationer:

 

 • Du har en relevant videregående uddannelse, gerne som bibliotekar eller kulturformidler og suppleret med en lederuddannelse.
 • Du mestrer balancen mellem udvikling og drift samtidig med, at du har fokus på trivsel og arbejdsglæde.
 • Du er en dygtig leder, som både sætter retning og er nysgerrig på andre perspektiver og potentialer.
 • Du har fokus på din synlighed og dit nærvær i organisationen, så du sikrer dit følgeskab hele vejen rundt.
 • Du kan arbejde på tværs af faglige kulturer og du skaber glæde og motivation hos medarbejderne.
 • Du er tydelig i din kommunikation - både internt og eksternt.
 • Du kan navigere i de forskellige interesser, der er i en politisk organisation.
 • Du har stor interesse for bibliotekets potentiale som ramme for kulturelle fællesskaber og oplevelser, og du har indsigt i fremtidens service til borgerne og kendskab til de sikkerhedskrav, der følger med digitale løsninger.

 

 

Som teamleder af Ølstykke Bibliotek refererer du til afdelingslederen (bibliotekschef) for Borgerservice og Bibliotekerne. Du bliver en del af et fagligt ledelsesteam bestående af afdelingslederen, teamlederen for Smørum Bibliotek og teamlederen af Borgerservice/administrativt på Egedal Rådhus. I ledelsesteamet deltager du bl.a. i implementering og udvikling af både borgerserviceopgaverne og Biblioteksopgaverne.  Derfor er det vigtigt, at du orienterer dig mod nyeste tendenser og nationale dagsordner, f.eks. ved at deltage i relevante netværk.

 

Ansøgning og frister

Send os din motiverede ansøgning og CV senest den 16. september 2018. Vi forventer at holde 1. samtaler den 21. september og 2. samtaler den 26. september.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er til besættelse pr. 1. november 2018. Stillingen er en fastansættelse på fuld tid. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til principperne i Ny Løn og efter gældende overenskomst.

 

Yderligere information

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Teamleder Lykke Sassersen på tlf. 7259 7735. Du kan læse mere om Egedal Bibliotekerne her: https://egedalbibliotekerne.dk/biblioteker

Kontakt

Egedal Bibliotekerne

Dronning Dagmars Vej 200
3650
Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
24-08-2018
Udløber:
16-09-2018
Kviknummer:
LJA-64808824
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information,
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Groenlandica
Nuuk
Frist:
09-08-2019
Morsø Folkebibliotek
Morsø, Nordjylland
Frist:
23-08-2019