I dag er der 
4
4
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Rudersdal Bibliotekerne

Rudersdal Bibliotekerne

|
Nordsjælland
|
Indrykket 21-01-2020

Vidensformidler til Rudersdal Bibliotekerne

Om jobbet

Trives du med at udvikle og afholde samfundsaktuelle arrangementer og events med fokus på bl.a. litteratur, demokrati og fællesskaber? Kan du lide at være vært både til arrangementer - og på biblioteket?

Vi har ambitioner om at tage vores litteratur- og vidensformidling til et nyt niveau og søger en kollega, der skal være med til at udvikle, koordinere og drifte vores formidling af bibliotekernes materialer og tilbud.

Vi søger en kollega med stærke kommunikations- og formidlingskompetencer mundtligt som skriftligt. Du skal være med til formidle på baggrund af aktuelle emner og problemstillinger, udvikle aktiviteter og events til vores arrangementsprogram.

Du skal endvidere indgå i alle aspekter af bibliotekernes daglige drift og være med til at dække vagter i bibliotekernes åbningstider.

 

Din profil

Du har en relevant uddannelse fx. cand. mag, cand.scient.bibl/bibliotekar DB eller tilsvarende og kan dokumentere solid erfaring fra tilsvarende opgaver. Erfaring fra biblioteksområdet er et krav.

Du skal arbejde tværmedialt på flere medier og platforme; herunder bl.a. bibliotekernes hjemmeside, nyhedsbreve og sociale medier.

Du skal kunne lide at have et meget bredt samarbejdsfelt, da du skal indgå i kommunale samarbejds- og netværksgrupper og kunne se nye muligheder for formidling på tværs af forvaltninger og Rudersdal Kommune.

Har du nemt ved at skabe netværk og samarbejde - og har du erfaringer med udvikling af arrangementer og samskabelsesprojekter - er det en fordel. Du har måske erfaringer med at holde og udvikle debatarrangementer og brænder for kultur og litteratur med fokus på dannelse, demokrati, fællesskaber og samfundsdebat.

Du vil blive en del af et velfungerende og energisk team med masser af humør, som sætter barren højt. Som person skal du kunne drive processer og udviklingsprojekter, evne at følge op og overholde deadlines, se løsninger og indgå i et team.

 

Derfor skal du vælge os

Du kommer til at arbejde sammen med en gruppe dygtige og engagerede kolleger med fokus på at give borgerne det bedst mulige bibliotekstilbud. Herunder et fokus på til stadighed at udvikle bibliotekstilbuddet, så det opleves relevant og interessant for vores mange forskellige brugere og målgrupper.

På Rudersdal Bibliotekerne arbejder vi målrettet på at styrke og udvikle vores tilbud til borgerne, så vores tilbud skaber størst værdi og sætter borgeren i centrum. Vi har fokus på høj faglighed og god personlig service. Vores kerneopgave er At fremme udvikling for og i fællesskab med borgerne gennem kultur, oplevelser, dannelse og læring.

Vi lægger vægt på helhedstænkning i biblioteket og i Kulturområdet og samarbejder i netværk på alle niveauer såvel i Rudersdal Kommune som på tværs af kommuner.

 

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr. uge med start pr. 1. april eller hurtigst muligt herefter. Der vil være aften- og weekendarbejde. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

 

Om os

Rudersdal Bibliotekerne er Hovedbiblioteket i Birkerød og lokalbibliotekerne i Holte og Nærum. Vi er en ambitiøs virksomhed med et højt serviceniveau og med borgerne i centrum et bibliotek der er på omgangshøjde med tiden - og med fokus på udvikling, fornyelse og innovation.

Se yderligere oplysninger om Rudersdal Kommune og Rudersdal Bibliotekerne på www.rudersdal.dk og www.rudbib.dk

 

Ansøgning, samtale og kontakt

Samtaler: d. 18. februar 2020

 

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

 

Maria Nielsen Westbrook

 

Bibliotekschef

 

west@rudersdal.dk 

Tlf.: 46115701

 

Ansøgningsfrist:

30. januar 2020

 

Rudersdal Kommune ligger naturskønt i et af Nordsjællands smukkeste områder tæt på skov og mark og med nærhed til sø og hav. Vi har en ambition om at være landets bedste bo-kommune. Vi vil møde kommunens borgere dér, hvor de er, og vi vil gerne finde nye veje sammen.

Kontakt

Rudersdal Bibliotekerne

Øverødvej 2
2840
Holte
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-01-2020
Udløber:
30-01-2020
Kviknummer:
LJA-78994170
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information
Beliggenhed
Lignende job
Region Hovedstaden, Center for Regional Udvikling
København¤Hillerød¤Køge, Storkøbenhavn¤Nordsjælland¤Midtsjælland
Frist:
17-04-2020
Køge Arkiverne
Køge, Midtsjælland
Frist:
23-04-2020