I dag er der 
6
6
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
VIA University College

VIA University College

|
Midtjylland
|
Indrykket 23-12-2019

VIA Bibliotek søger bibliotekar/informationsspecialist til Campus Viborg

Vil du være med til at skabe fremtidens uddannelsesbibliotek sammen med os?

 

Et moderne uddannelsesbibliotek er fuldt integreret i uddannelsesinstitutionens kerneopgave. Hvad enten det drejer sig om at understøtte forskningsprocesser eller læreprocesser i samskabelse med studerende og ansatte, at stille fysiske eller virtuelle læringsmiljøer til rådighed, at skabe den nødvendige informationsinfrastruktur eller at bidrage til Studieaktivitetsmodellen. Hovedopgaven i VIA Bibliotek vil i de kommende år være at anvende vores ekspertise og ressourcer på den mest optimale måde til gavn for de 19.000 studerende og 2.000 ansatte, der er tilknyttet VIA University College og dermed de 10 VIA Biblioteker.

Det kræver udover traditionelt kvalitetsbetonet biblioteksarbejde også en udvikling af VIA Biblioteks eksterne og interne samarbejdsform, læringsformer, fysisk og virtuel tilstedeværelse, udnyttelse af ny informationsteknologi og effektive kommunikationskanaler. Opgaverne løftes i et partnerskab med uddannelserne og de studerende.

 

Hvis du har kompetencerne samt lyst til, sammen med os, at løfte disse opgaver, modtager vi meget gerne en ansøgning fra dig. Dit primære arbejdssted vil være VIA Bibliotek på Campus Viborg. Biblioteket tilhører Biblioteksklynge VEST, som dækker Campus Viborg, Holstebro, Skive og Nørre Nissum. Du skal være indstillet på, i samarbejde med dine kolleger i klyngen, at arbejde på flere adresser.

 

Dine arbejdsopgaver:

 

 • Varetage og videreudvikle undervisning og vejledning for studerende og undervisere i informationssøgningsmetoder, kildevurdering og referencehåndtering

 • Afholde kurser og udvikle nye undervisningstiltag i samarbejde med de faglige miljøer, bl.a. ved anvendelse af nye læringsformer

 • Team- og projektopgaver på tværs af VIA Bibliotek, fx Team Ophavsret formidler af ophavsret til ansatte og studerende eller udvikling af samarbejdet om Makerspace

 • Deltage i den daglige praktiske opgaveløsning

 

 

Dine kompetencer:

 

 • Relevant akademisk uddannelse, fx cand. scient. bibl. eller lign.

 • Erfaring med at skabe læring gennem undervisning og vejledning

 • Undervise på engelsk

 • Erfaring med at understøtte og udvikle de studerendes og ansattes informationskompetencer

 • Erfaring med at arbejde brugerorienteret og brugerinvolverende i implementeringen af informationsteknologier fx e-læring

 • God til at skabe relationer og opsøge samarbejdspartnere

 • Fleksibel og omstillingsparat

 

 

Løn- og ansættelsesforhold:

Ansættelse sker i henhold til Overenskomsten for akademikere i staten eller anden relevant overenskomst.

Hovedarbejdssted er Campus Viborg, men der må forventes aktiviteter i hele Region Midtjylland.

 

Stillingen er normeret til 30 timer.

Stillingen refererer til biblioteksleder Marianne Pedersen.

 

Er du interesseret?

Ansøg stillingen online på vores rekrutteringssystem og vedlæg ansøgning, CV og eventuelle referencer. Link til portal.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte biblioteksleder Marianne Pedersen, e-mail: mp@via.dk, telefon: 8755 1672. Læg gerne en besked.

Ansøgningsfrist er mandag den 27. januar 2020 kl. 12:00.

Stillingen ønskes besat den 1. marts 2020 eller snarest muligt herefter.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler mandag den 17. februar 2020. En eventuel 2. samtalerunde vil blive afholdt tirsdag den 25. februar 2020.

 

Om VIA University College

VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning. I fællesskab leverer vi fremragende uddannelser til alle vores studerende, så de med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på samfundet. Vi arbejder dedikeret for at inddrage FNs verdensmål i alle vores uddannelser, og i 2019 er VIA for tredje år kåret som årets entreprenante uddannelsesinstitution.

VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.

 

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: http://www.via.dk/da/om-via/job/personoplysninger.

VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.

Kontakt

VIA University College

Prinsens Alle 2
8800
Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-12-2019
Udløber:
27-01-2020
Kviknummer:
LJA-78358544
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information
Beliggenhed
Lignende job
Rebild Kommune
Rebild, Nordjylland
Frist:
05-10-2020
Skive Bibliotek
Skive, Vestjylland
Frist:
25-09-2020