I dag er der 
1
1
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Holbæk Kommune - Holbæk Bibliotek

Holbæk Kommune - Holbæk Bibliotek

|
Vestsjælland
|
Indrykket 06-05-2019

Vær med til at udfordre børn og unge i Holbæk Kommune

Brænder du for småbørns tidlige sprogetablering, børn- og unges læselyst og at samarbejde med kommunens forskellige institutioner? Så er du måske vores nye kollega i Team Børn & Unge på Holbæk Bibliotekerne.

 

Holbæk Bibliotekerne søger en udadvendt, projektorienteret medarbejder med stærke relationskompetencer, som vil være med til fortsat at udvikle Holbæks biblioteksvirksomhed.

 

Vi arbejder målrettet på at kommunens børn tidligt får etableret et godt sprog samt at øge børn og unges læselyst. I de kommende år fortsætter vi arbejdet med at videreudvikle vores tilbud. Derfor søger vi en kollega til Team Børn & Unge.

 

Holbæk Bibliotekerne har et godt samarbejde med institutioner, hvor vi betjener dagplejere, vuggestuer, børnehaver og skoler med blandt andet biblioteksorienteringer, emnekasser og besøg - hvor vi tager ud - i forbindelse med eksempelvis Lillefidus, Læsefidus og Anmeldergruppe.

 

Du forventes at indgå i disse arbejdsopgaver og er med til at skabe og vedligeholde relationer til brugerne, børn og fagprofessionelle, du møder i dagtilbud og skole. Du får daglig kontakt med bibliotekets brugere med et særligt fokus på Svinninge Bibliotek.

Du skal være uddannet bibliotekar DB eller cand.scient.bibl. eller have en anden relevant uddannelse.

Vi ser gerne eksempler på projekter, som du har været med til at udvikle og føre ud i livet, især angående den udfordring, at få børn og unge til at læse.

Det forventes at du har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rører sig blandt børn og unges litteratur og kultur.

 

Stillingen er på 37 timer. Løn forhandles efter gældende overenskomst.

 

Ansøgningsfrist den 22. maj 2019.

Samtaler forventes afholdt i uge 23. Forventet start 1.august 2019.

 

Holbæk Bibliotekerne arbejder aktivt på at skabe det bedst mulige bibliotekstilbud til borgerne i Holbæk Kommune sammen med borgerne. Fællesskab er omdrejningspunktet både internt i organisationen og i vores arbejde med at styrke den demokratiske sammenhængskraft og understøtte viden, læsning, læring og oplevelser. Vi vil gøre en forskel for den enkelte, for foreningerne, andre kommunale aktører og selvfølgelig for kulturlivet.

 

Vi har 4 biblioteker og 35 medarbejdere, der sørger for at vores tilbud både lever i vores huse og også kommer ud blandt borgerne.

Biblioteket består organisatorisk af 3 selvstyrende teams, der udgår fra de to afdelinger: Værtskab og Fællesskab.

 

Yderligere oplysninger

Anne Rabitz, børne- og ungebibliotekar, Team Børn & Unge på mail: anrab@holb.dk eller tlf. 72 36 70 77.

Rikke Rørbeck Drustrup, vicebiblioteksleder og afdelingsleder, Afdeling Fællesskab på mail: rrc@holb.dk eller tlf. 72 36 70 44.

Kontakt

Holbæk Kommune - Holbæk Bibliotek

Nygade 9-13
4300
Holbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-05-2019
Udløber:
22-05-2019
Kviknummer:
LJA-73010229
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information,
Forskning og undervisning
Beliggenhed
Lignende job
Norddjurs Biblioteker - Grenå Bibliotek
Norddjurs - inkl. Anholt, Østjylland
Frist:
30-09-2019