I dag er der 
1
1
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Lolland Kommune

Lolland Kommune

|
Lolland & Falster
|
Indrykket 04-10-2018

Udviklingsorienteret Souschef til Bibliotek og Borgerservice med bibliotekerne som ansvarsområde

Vil du sammen med engagerede medarbejdere omsætte en stærk vision til et endnu bedre bibliotekstilbud? Kan du engagere ildsjæle, institutioner og foreninger i at videreudvikle et allerede blomstrende regionalt kulturliv med biblioteket som omdrejningspunkt? Gør du den digitale virkelighed til et helt naturligt afsæt for formidling og aktivitet?

Så har Lolland Kommunes Bibliotek og Borgerservice måske jobbet for dig!

 

Et godt afsæt for en spændende ledelsesopgave

Lolland Kommune vækster, og kultur-, fritids- og oplevelsesområdet spiller en betydelig rolle i kommunens langsigtede og ambitiøse strategier for udvikling. Bibliotek og Borgerservice er den største kulturinstitution i kommunen og forventes derfor at være en af de bærende kræfter på kulturområdet.

Du får som souschef ansvar for den daglige drift på de 3 biblioteker i Nakskov, Maribo og Rødbyhavn og skal i samspil med biblioteks- og borgerservicechefen sikre, at bibliotekerne udvikler en tydelig profil, som afspejler det bedste i den aktuelle forvandling af bibliotekssektoren. Du får personaleansvar for knapt 25 medarbejdere, som efterspørger forandringen og er klar til at bidrage til den.

Du skal desuden være med til at sætte fokus på de mulige synergier af sammenlægningen mellem bibliotekerne og borgerservice. Efter sammenflytningen for 2 år siden er der ro på økonomi og samarbejde og parathed til at gå nye veje. Som souschef er du stedfortræder for biblioteks- og borgerservicechefen og forventningen er, at du også kan bidrage med ledelse i forhold til myndigheds- og serviceopgaver på borgerserviceområdet.

Vi søger særligt efter dig, der har solid biblioteks- og ledererfaring, men er åbne overfor andre solide sammensætninger af kompetencer, som er relevante for denne stilling.

 

Læs mere om jobbet og forventningerne i job og profilbeskrivelsen

 

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen som souschef er en fuldtidsstilling med forventet ansættelsesstart den 1. december 2018. Lønnen fastsættes efter gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse.

Første samtalerunde er fredag, den 26. oktober, anden runde er mandag, den 29. oktober. Der indgår test i ansættelsesforløbet.

 

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet eller ansættelsesforløbet, er du velkommen til at ringe til biblioteks- og borgerservicechef Rasmus Stig Nielsen på tlf. nr. 2912 4953.

Vi skal have din ansøgning senest onsdag, den 17. oktober 2018.

 

Et arbejde i Lolland Kommune er et arbejde i en dynamisk organisation. Vi skal levere god service i dag, men samtidig forbereder vi os målrettet på en fremtid med ny teknologi og nye måder at løse opgaver på. 3.300 medarbejdere leverer hver dag professionel service til kommunens 42.100 borgere. Som medarbejder i Lolland Kommune bliver du en del af en attraktiv arbejdsplads præget af dialog, åbenhed og nytænkning. Vi ser mangfoldighed som en ressource, og medarbejdernes idérigdom og forskellige kompetencer er afgørende for at skabe nye løsninger. 

Kontakt

Lolland Kommune

Jernbanegade 7
4930
Maribo
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-10-2018
Udløber:
17-10-2018
Kviknummer:
LJA-66251870
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information,
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Center for Bibliotek & Borgerservice
Frederikshavn, Nordjylland
Frist:
19-06-2019