I dag er der 
3
3
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Rudersdal Bibliotekerne - Hovedbiblioteket i Birkerød

Rudersdal Bibliotekerne - Hovedbiblioteket i Birkerød

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 14-03-2019

Udadvendt vidensformidler med fingeren på pulsen til Rudersdal Bibliotekerne

Om jobbet

Trives du med at udvikle og afholde samfundsfaglige arrangementer og events? Kan du lide at være vært både til arrangementer - og på biblioteket?

 

Vi har ambitioner om at tage vores vidensformidling til et nyt niveau og søger en kollega, der skal være med til at udvikle, koordinere og drifte vores faglige formidling af bibliotekernes materialer og tilbud.

 

Vi leder efter en kollega med stærke kommunikations- og formidlingskompetencer mundtligt som skriftligt. Du skal være med til formidle på baggrund af aktuelle emner og problemstillinger og udvikle faglige aktiviteter og debatarrangementer.

 

Du skal endvidere indgå i alle aspekter af bibliotekernes daglige drift og være med til at dække vagter i bibliotekernes åbningstider.

 

Din profil

Du har en relevant uddannelse fx. cand. mag, cand.scient.bibl/bibliotekar DB, cand. soc., eller tilsvarende. Kendskab til biblioteksområdet er en fordel.

 

Du skal arbejde tværmedialt på flere medier og platforme; herunder bibliotekernes hjemmeside, app, nyhedsbreve, infoskærme, sociale medier, udstillinger, mv.

 

Du skal kunne lide at have et meget bredt samarbejdsfelt, da du skal indgå i kommunale samarbejds- og netværksgrupper og kunne se nye muligheder for formidling på tværs af forvaltninger og Rudersdal Kommune.

 

Har du nemt ved at skabe netværk og samarbejde - og har du erfaringer med at arbejde med foreninger, frivillige og lave samskabelsesprojekter - er det en fordel. Du har måske erfaringer med at holde og udvikle debatarrangmenter og brænder for at få faglitteratur til at blive relevant og levende.

 

Du vil blive en nøgleperson i den faglige formidling og en del af et velfungerende og energisk team med masser af humør, som sætter barren højt. Som person skal du kunne drive processer og udviklingsprojekter, evne at følge op og overholde deadlines, se løsninger og indgå i et team.

 

Derfor skal du vælge os

Du kommer til at arbejde sammen med en gruppe dygtige og engagerede kolleger med fokus på at give borgerne det bedst mulige bibliotekstilbud. Herunder et fokus på til stadighed at udvikle bibliotekstilbuddet, så det opleves relevant og interessant for vores mange forskellige brugere og målgrupper.

 

På Rudersdal Bibliotekerne arbejder vi målrettet på at styrke og udvikle vores tilbud til borgerne, så vores tilbud skaber størst værdi og sætter borgeren i centrum. Vi har fokus på høj faglighed og god personlig service. Vores kerneopgave er At fremme udvikling for og i fællesskab med borgerne gennem kultur, oplevelser, dannelse og læring.

 

Vi lægger vægt på helhedstænkning i biblioteket og i Kulturområdet og samarbejder i netværk på alle niveauer såvel i Rudersdal Kommune som på tværs af kommuner.

 

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr. uge med start pr. 1. maj eller hurtigst muligt herefter. Der vil være aften- og weekendarbejde. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

 

Om os

Rudersdal Bibliotekerne er Hovedbiblioteket i Birkerød og lokalbibliotekerne i Holte, Nærum og Vedbæk. Vi er en ambitiøs virksomhed med et højt serviceniveau og med borgerne i centrum et bibliotek der er på omgangshøjde med tiden - og med fokus på udvikling, fornyelse og innovation.

Se yderligere oplysninger om Rudersdal Kommune og Rudersdal Bibliotekerne på rudersdal.dk.

 

Samtaler: 1. samtale forventes 3. april og evt. 2. samtale 9. april.

 

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Tania Schwartz

Afdelingsleder

tasch@rudersdal.dk

46115703


Kontakt

Rudersdal Bibliotekerne - Hovedbiblioteket i Birkerød

Stationsvej 38
3460
Birkerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-03-2019
Udløber:
29-03-2019
Kviknummer:
LJA-71565454
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information,
Kommunikation og medier
Beliggenhed
Lignende job
Solrød Kommune, Munkekærskolen
Solrød, Storkøbenhavn
Frist:
08-06-2020