I dag er der 
5
5
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Københavns Kommune, Koncernservice og Koncern IT

Københavns Kommune, Koncernservice og Koncern IT

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 10-09-2020

To engagerede børnebibliotekarer/børnelitteraturformidlere til bibliotekerne i bydelsenheden, Kultur V

Brænder du for at formidle viden og litteratur, samt skabe levende kulturoplevelser for og med børn? Ønsker du enten at arbejde med early literacy for børnefamilier og institutioner eller med digital og fysisk formidling til de større børn og har interessen for at lave forløb for skoleklasser?

 

 Vi søger to kolleger på 37 timer ugentligt til vores faglige fællesskab B&U (Børn & Unge), som arbejder med børnebiblioteker og børnekultur på tværs af hele bydelen Kultur V. I B&U er vi 15 medarbejdere, der alle brænder for arbejdet med børn og unge, og består af både børnebibliotekarer, litteraturformidlere, børnekulturkonsulenter m.fl.

 

Stilling med fokus på Early literacy

Arbejdsopgaverne består i at sætte fokus på early literacy og læselyst, både i formidlingen og i litterære samt kulturelle aktiviteter for børnefamilier og daginstitutioner. Derudover udvikle og skabe samarbejder med pædagoger, dagplejere og hjemmepassere samt arbejde med større tværgående læsekampagner og børnekulturfestivaler.

 

Stillingen består også af publikumsbetjening, samt formidling i biblioteksrummet både via vagter og udstillinger der kan inspirere, involvere og overraske børn og børnefamilier også når du ikke er til stede, bl.a. gennem brug af dine evner til at lave inspirerende udstillinger og indtænke digitale koblinger til vores nyhedsbreve mm.

 

Stilling med fokus på lærings- og kulturaktiviteter for skoleklasser

Du vil som deltager i vores skoleteam arbejde med at udvikle, formidle og afvikle fysiske og digitale lærings- og kulturaktiviteter for skoleklasser og børn i skolealderen. Derudover består arbejdet bl.a. i at indgå i tværgående samarbejder på skoleområdet i Københavns Biblioteker samt at være lokalredaktør for bibliotek.kk.dk for et eller flere biblioteker.

 

Stillingen består også af publikumsbetjening, samt formidling i biblioteksrummet både via vagter og udstillinger der kan inspirere, involvere og overraske børn og unge også når du ikke er til stede, bl.a. gennem brug af dine evner til at lave spændende udstillinger og indtænke digitale koblinger.

 

Vi forventer, at du:

  • har lyst til at arbejde i en organisation der tænker og arbejder tværgående både internt i Kultur V og i forhold til resten af Københavns Biblioteker

  • bidrager med nye ideer og deler din viden for at udvikle løsninger, der øger kvaliteten og skaber bedre tilbud

  • har let ved at opbygge nye relationer, har gode kommunikative evner overfor såvel børn, unge og voksne og erfaring i og lyst til at arbejde kreativt med SoMe og kunne sætte sig selv i spil

  • sætter ambitiøse mål, er disciplineret og kan tilrettelægge og tilpasse dit eget arbejde proaktivt og effektivt, arbejde sammen med andre og ser det som en naturlig forudsætning at overholde frister og aftaler

  • forstår at holde børn og unges opmærksomhed fanget via en smittende entusiasme, når du formidler, uanset om dit publikum er en hel skoleklasse, en mindre gruppe, en familie eller et enkelt barn

  • møder alle borgere i biblioteksrummet med et ønske om at hjælpe

  • kan bruge egne og kollegernes kompetencer til at løse komplekse problemstillinger, også i pressede situationer og tager nye initiativer for at nå dine mål

  • har en relevant videregående uddannelse som Bibliotekar DB, Cand.Scient.Bibl eller med tilsvarende relevant fagligt indhold

 

Kultur V

Kultur V er en bydels-enhed, som samler fem biblioteker (Sydhavnen, Valby, Vanløse, Vesterbro og Vigerslev), tre kulturhuse, otte idrætshaller og Nordens største udendørs fodbold- og aktivitetsareal om et bredt udbud af idrætslige og kulturelle oplevelser. Kultur V rummer også CPH Skatepark, Copenhagen FabLab og Borgerservice. Vi har ca. 55 ansatte i alt fordelt på de forskellige anlæg og huse.

 

I Kultur V har vi organiseret os i fire faglige fællesskaber og du får fast kontorplads på Vesterbro Bibliotek med dit faglige fællesskab, men dækker vagter og afholder arrangementer og aktiviteter på alle biblioteker i bydelen. Man indgår på lige fod med de øvrige ansatte i bibliotekets daglige drift og skal påregne 1-2 ugentlige vagter til kl. 18 samt fast lørdagsvagt hver 3. lørdag.

 

Vi tilbyder en arbejdsplads hvor mange forskellige fagligheder sættes i spil i forhold til hinanden. Tillid og delegering er centrale værdier i Kultur V, og således har man som medarbejder stort råderum og mange handlemuligheder.

 

Ansættelsesvilkår

Ansættelserne er begge på 37 timer ugentligt og løn ifølge gældende overenskomst og forhandling med den relevante organisation.

 

Yderligere information

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte børnebibliotekar Pernille Borgstrøm Hartfelt på 2484 3054 alle hverdage mellem 9.00 og 10.00 eller leder af B&U Monica Finderup på 2452 6008 alle hverdage mellem 13.00 og 14.00.

 

Du bedes i ansøgningen markere hvilken af de to stillinger, du ansøger.

 

Søg via nedenstående link senest fredag den 18. september 2020

Samtaler afholdes torsdag den 24. september 2020

(hvis 2. samtalerunde bliver aktuelt afholdes denne mandag den 28. september)

 

Kultur- og Fritidsforvaltningen

I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje.

Kontakt

Københavns Kommune, Koncernservice og Koncern IT

Praktisk information
Oprettet:
10-09-2020
Udløber:
18-09-2020
Kviknummer:
LJA-81066586
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information
Beliggenhed
Lignende job
Rebild Kommune
Rebild, Nordjylland
Frist:
05-10-2020
Frederikssund Bibliotekerne
Frederikssund, Nordsjælland
Frist:
28-09-2020