I dag er der 
10
10
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Ballerup Bibliotek

Ballerup Bibliotek

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 23-01-2020

Teknisk superbruger/bibliotekar til Ballerup Bibliotekerne

Ballerup bibliotekerne er indgang til information, litteratur og viden uafhængig af medie og platform. Vi er stifindere, der er klar til at hjælpe unge og voksne i alle aldre, uanset baggrund og forudsætninger, med at navigere og skabe mening i et komplekst informationssamfund. Et informationssamfund hvor medier og formidlingen af indhold forandrer sig i takt med den digitale udvikling.

 

Som vores nye kollega får du det tekniske ansvar for vores bibliotekssystem (Cicero), hjemmeside (DDB CMS), nyhedsbreve (mailchimp) og storskærmsløsning (OS2Display). Derudover bliver du backup på arbejdet med selvbetjeningsautomater (Redia), adgangssystem (Bibliotheca), publikumsmaskiner (OS2BorgerPC) og arbejdet med de administrative PCere, som en anden medarbejder har ansvaret for. Det meste arbejde foregår i teams eller superbrugergrupper.

 

Du bliver en del af vores redaktionsgruppe, som har det overordnede ansvar for at koordinere og udvikle vores kommunikationsindsats på fysiske og digitale platforme både internt og eksternt. Redaktionsgruppens opgave er at styre vores markedsføring og mange kommunikationsplatforme (plakater, foldere, udstillinger, lokalblade, storskærme, hjemmeside, facebook mm.)

 

Dine arbejdsopgaver kræver overblik og godt humør. Du kan inspirere, prioritere og hjælpe dine kolleger, samtidig med at du griber nye opgaver og leverer resultater. På Ballerup Bibliotekerne er der gode muligheder for faglig og personlig udvikling, så hvis du ikke kender alle værktøjer får du mulighed for at lære dem.

 

VI SØGER EN KOLLEGA DER

 

 • Er teknisk superbruger og redaktionel kontaktperson på hjemmeside og storskærmsløsning

 • Løbende opdaterer

 • hjemmeside med kampagner, forsidenyheder og indhold

 • storskærme med relevant indhold

 • og installerer nye versioner, moduler og kilder i DDB CMS

 • Sikrer en redaktionel linje, prioriterer og disponerer indhold på hjemmeside og storskærme (det overordnede ansvar har redaktøren)

 • Kan indgå i tæt samarbejde omkring opgaveløsningen i et bibliotek med et højt aktivitets- og ambitionsniveau

 • Holder af publikumsbetjening med fokus på borgerrelation

 • Er fortrolig med effektmåling og brugerstatistik på hjemmeside, Cicero, nyhedsbreve, besøgstællere mm.

 

I ansøgningen skal du have konkrete forslag til, hvad der kan/burde ændres på hjemmesiden (f.eks. nye moduler, navigation, brugervenlighed). Vi vil gerne læse om dine gode ideer, og hvordan du vil gøre dem til virkelighed.

 

Vi forventer, at du er velfunderet i en biblioteksfaglighed, gerne uddannet bibliotekar eller cand. scient. bibl. Du har viden om biblioteksudvikling og erfaring med projekt- og udviklingsarbejde, og så er du god til at samarbejde med både kollegaer, borgere og andre interessenter.

 

Vi arbejder resultatorienteret og ønsker løbende at kunne udvikle på eksisterende og nye tilbud. Derfor skal du kunne anvende effektmåling som værktøj. Det er en stor fordel, hvis du har godt kendskab til Webtrekk, Cicero-statistik mv., så vores tilbud løbende kan tilpasses brugernes adfærd.

 

VI TILBYDER

 

 • Et spændende job 37 timer om ugen med start 1. april eller snarest derefter

 • Engagerede kollegaer, der brænder for kultur, fysisk og digital formidling og god service

 • Spændende og indholdsrige arbejdsdage samt aften- og weekendarbejde på Ballerup Bibliotekerne

 • Stor indflydelse på arbejdsopgaverne og løsningen af samme.

 

BALLERUP BIBLIOTEKERNE BESTÅR AF

Et bibliotek og 2 kulturhuse, der begge indeholder biblioteksfunktion.

 

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR:

Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Der vil blive indhentet en tilfredsstillende børneattest.

 

YDERLIGERE INFORMATION

Ønsker du yderligere oplysninger er ud velkommen til at kontakte digital leder Michael Anker på telefon 2913 5058.

 

ANSØGNINGSFRIST: 13. FEBRUAR 2020 - KL. 10.00

Vi forventer at holde samtaler den 18. februar.

 

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på send ansøgning og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

 

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

 

I Ballerup Kommune er vi fælles om fremtiden. Vi møder borgerne i øjenhøjde, og sammen finder vi de gode løsninger på tværs af institutioner, foreninger og erhvervsliv. Vi arbejder hele tiden på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor alle medarbejdere trives, udvikler sig og leverer en professionel service til borgere og virksomheder.

Kontakt

Ballerup Bibliotek

Banegårdspladsen 1
Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-01-2020
Udløber:
13-02-2020
Kviknummer:
LJA-79031267
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information,
IT og web
Beliggenhed
Lignende job
Det Kongelige Bibliotek
København, Storkøbenhavn
Frist:
08-03-2020
Herlev Bibliotekerne
Herlev, Storkøbenhavn
Frist:
01-03-2020