I dag er der 
2
2
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Tårnby Kommunebiblioteker

Tårnby Kommunebiblioteker

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 22-12-2020

Tårnby Kommunebiblioteker søger bibliotekar med flair for arrangementer og erfaring med PR

Ansættelse 1.3.2021 eller snarest derefter.

Tårnby Kommunebiblioteker har som vision at skabe levende rum for og sammen med brugerne. Det gør vi blandt andet gennem et væld af forskellige arrangementer.

Da vi har en kollega, som efter mange år på arrangementsposten går på pension, søger vi en bibliotekar, der skal være med til at stå i spidsen for vores arrangementsvirksomhed for voksne. Du skal være med til at udvikle både eksisterende og nye arrangementer og være vært, når arrangementer løber af stablen.

Det er vigtigt, at du har et planlægger-gen og kan holde overblik samtidig med at du kan sørge for, at detaljerne er i orden, når vi fx udsender et arrangementsprogram.

Ud over at arbejde med voksenarrangementer vil du blive ansvarligt for at skabe PR for arrangementerne. Herunder at skrive pressemeddelelser til lokalaviserne og skrive til bibliotekets hjemmeside og arrangementsfoldere.

Du bliver en vigtig medspiller i Team Oplevelse, som består af 16 kompetente og nysgerrige kolleger, der hver dag deler ud af deres fagkundskab og medvirker til at omsætte viden til handlekraft, uanset om det er litteratur, viden, læring, kreativitet eller kultur der efterspørges.

Udover at have fokus på arrangementer og PR vil du indgå på lige fod med dine kolleger i det daglige arbejde med at betjene vores mange brugere på udlånsvagter i biblioteksrummet.

Vi forventer, at du:

  • Du er uddannet Bibliotekar DB eller Cand. Scient. Bibl.

  • Du er god til at skrive og fortælle den gode historie

  • Du er god til at have overblik og overholde deadlines

  • Du har lyst til at udvikle nye arrangementstilbud og koncepter

  • Du har interesse for at formidle både kultur og litteratur

  • Du har lyst til at betjene, servicere og inspirere både børn og voksne

 

Vi kan tilbyde dig:

En stilling på 37 timer med skiftende arbejdstider, en fast ugentlig aftenvagt samt aftenvagt hver niende fredag og weekendturnus hver 5. lørdag og hver 10. søndag på et bibliotek i udvikling, hvor der aldrig er langt fra idé til handling. Derudover skal du være indstillet på aftenarbejde i forbindelse med afvikling af arrangementer.

Tårnby Kommunebiblioteker har et højt aktivitetsniveau fordi vi sammen med borgerne udvikler bibliotekets tilbud. Så vi er et travlt bibliotek, hvor kompetente medarbejdere hver dag omsætter idéer til oplevelser og viden til handlekraft, med særlig vægt på kerneydelserne: Læsning, læring, arrangementer og betjening af borgerne.

Tårnby Kommunebiblioteker har 60 ansatte og er det biblioteksvæsen i Danmark med den længste betjente åbningstid.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med Forbundet Kultur og information efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest . Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Værdigrundlag og perspektiv for Tårnby Kommunale Forvaltning samt hvilke personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at rette henvendelse til teamkoordinator Mette Heinesen på 32 46 05 65 eller mobil 23 48 66 76.

Ansøgningsfristen er fredag den 15. januar 2021.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 3, fredag den 22. januar 2021.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk

Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: Databeskyttelsesrådgiver


Kontakt

Tårnby Kommunebiblioteker

Kamillevej 10
2770
Kastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-12-2020
Udløber:
15-01-2021
Kviknummer:
LJA-81510116
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Bibliotek og information,
Kultur
Beliggenhed
Lignende job
Syddansk Universitetsbibliotek
Odense, Fyn
Frist:
22-06-2021
DTU
Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn
Frist:
11-07-2021