I dag er der 
2
2
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Rudersdal Bibliotekerne - Hovedbiblioteket i Birkerød

Rudersdal Bibliotekerne - Hovedbiblioteket i Birkerød

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 14-03-2019

Strategisk og samarbejdsorienteret digital frontløber til Rudersdal Bibliotekerne

Om jobbet

Rudersdal Bibliotekerne søger en bibliotekar med en stærk digital profil, også evt. nyuddannet, der har lyst til at være med til at styrke og udvikle bibliotekets position som en af kommunens mest benyttede kulturinstitutioner. 

 

Vi er et ambitiøst bibliotek, som lige nu står overfor en periode, hvor vi skal styrke og videreudvikle vores IT- og vidensprofil. Vi forestiller os, at du har holdninger til og interesserer dig for folkebibliotekets nutidige og fremtidige rolle i samfundet og vil være en stærk profil i vores nye IT-team, hvor du både vil løfte driftsmæssige og udviklingsorienterede opgaver.

 

It-teamet løfter en bred vifte af opgaver såsom praktisk IT-support og fejlfinding, udvikling og implementering af fælles IT-løsninger på tværs af vores fire biblioteker, systemadministration af bibliotekssystemet CICERO og undervisning internet og eksternt mm. Opgaverne spænder både over praktiske opgaver og udvikling og formulering af fremtidige strategiske løsninger. 

 

Vi tilbyder et selvstændigt og afvekslende arbejde i en biblioteksorganisation, hvor du får mulighed for indflydelse på jobindholdet og arbejdets tilrettelæggelse.

 

Vi arbejder til stadighed på at etablere et mere tværgående blik på løsning af opgaverne, og vi har fokus på et godt samarbejde både internt i kommunen og eksternt i forhold til foreninger og borgere. Du skal endvidere indgå i alle aspekter af bibliotekernes daglige drift og være med til at dække vagter i bibliotekernes åbningstider.

 

Din profil

Du er uddannet som fx cand. IT, cand.scient.bibl./bibliotekar DB eller har anden relevant uddannelse eller erfaring, og det er en fordel, hvis du har kendskab til biblioteksområdet.

 

Du er god til at se nye muligheder og er interesseret i nye løsninger inden for IT-området. Du er nysgerrig og interesseret i at arbejde for, at Rudersdal Bibliotekerne har de helt rigtige IT-løsninger nu og i fremtiden. Det er vigtigt, at du har gode kommunikations- og samarbejdsevner og at du kan lide at arbejde på tværs i en organisation med mange samarbejdspartnere i et travlt miljø. Du skal kunne balancere et analytisk og skarpt blik for borgernes behov med en pædagogisk indgangsvinkel til at løfte en organisations IT viden og være parat til at løse praktiske problemer.

 

Du kan lide at have mange bolde i luften, hvor du inspirerer borgere og kolleger og hjælper med vedligeholdelse og udvikling af borgerrettet IT.

 

Du vil deltage i projekter, der udvikler nye formidlingsformer i bibliotekerne inden for it-området.

Det er naturligt for dig at navigere i et travlt miljø med mange forskellige opgaver og samarbejdspartnere.

 

Du er indstillet på at arbejde om aftenen samt et antal lørdage og evt. weekender for at tage formidlingsvagter i bibliotekerne.

 

Du vil være en central nøglespiller i det digitale team og deltage i formidlingsvagter i biblioteksrummet.

 

Derfor skal du vælge os

Du kommer til at arbejde sammen med en gruppe dygtige og engagerede kolleger med fokus på at give borgerne det bedst mulige bibliotekstilbud. Herunder et fokus på til stadighed at udvikle bibliotekstilbuddet, så det opleves relevant og interessant for vores mange forskellige brugere og målgrupper.

 

På Rudersdal Bibliotekerne arbejder vi målrettet på at styrke og udvikle vores tilbud til borgerne, så de skaber størst værdi og sætter borgeren i centrum. Vi har fokus på høj faglighed og god personlig service. Vores kerneopgave er at fremme udvikling for og i fællesskab med borgerne gennem kultur, oplevelser, dannelse og læring.

 

Vi lægger vægt på helhedstænkning i biblioteket og i Kulturområdet og samarbejder i netværk på alle niveauer såvel i Rudersdal Kommune som på tværs af kommuner.

 

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr. uge med start pr. 1. maj eller hurtigst muligt herefter. Der vil være aften- og weekendarbejde. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

 

Om os

Rudersdal Bibliotekerne er Hovedbiblioteket i Birkerød og lokalbibliotekerne i Holte, Nærum og Vedbæk. Vi er en ambitiøs virksomhed med et højt serviceniveau og med borgerne i centrum et bibliotek, der er på omgangshøjde med tiden - og med fokus på udvikling, fornyelse og innovation.

Se yderligere oplysninger om Rudersdal Kommune og Rudersdal Bibliotekerne på rudersdal.dk.

 

Samtaler: 1. samtale forventes 3. april og evt. 2. samtale 9. april.

 

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Tania Schwartz

Afdelingsleder

tasch@rudersdal.dk

46115703


Kontakt

Rudersdal Bibliotekerne - Hovedbiblioteket i Birkerød

Stationsvej 38
3460
Birkerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-03-2019
Udløber:
29-03-2019
Kviknummer:
LJA-71565455
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information,
IT og web
Beliggenhed
Lignende job
Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig
Flensborg (by)
Frist:
12-06-2019
Rebild Bibliotekerne
Rebild, Nordjylland
Frist:
29-05-2019