I dag er der 
5
5
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Rudersdal Bibliotekerne

Rudersdal Bibliotekerne

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 20-04-2020

Rudersdal Bibliotekerne søger en leder til betjening og materialer

Om jobbet

I Rudersdal Bibliotekerne arbejder vi målrettet på at styrke og udvikle vores tilbud til borgerne. Vi har fokus på høj faglighed og god personlig service.

Vores kerneopgave er at fremme udvikling for og i fællesskab med borgerne gennem kultur, oplevelser, dannelse og læring.

 

Sammen med Kultur- og Fritidsudvalget er vi ved at lægge sidste hånd på vores nye biblioteksstrategi Sammen om biblioteket, som kommer til at definere de kommende års strategiske indsatser.

 

I forbindelse med en mindre organisationsændring, har vi brug for en ny lederkollega til vores ledelsesteam. Når vores lederkollega er ansat, bliver vi et lederteam bestående af bibliotekschefen og to afdelingsledere.

Vores kommende kollega får personaleansvaret for 16 medarbejdere og det faglige ledelsesansvar for bibliotekets betjening og materialer.

Vi ønsker med stillingen at styrke vores arbejde med værtsskab og betjeningen i vores tre biblioteker, herunder at udvikle vores formidling til og med vores brugere.

Vi er i gang med at udvikle vores arbejde med, og forståelse af, materialesamlingen og kommer til at prioritere det arbejde i de kommende år.

I stillingen ligger også ansvaret for den daglige drift og logistik i vores tre biblioteker samt ansvar for vores it og bibliotekssystemet.

Herudover er det naturligt, at du driver tværgående projekter og særlige indsatser.

 

Din profil

Vi vil gerne have en kollega, der har ledererfaring. Du skal have erfaring fra et folkebibliotek og viden om biblioteksdrift og -udvikling.

Vi forventer, at du er en erfaren projekt- og procesleder, har gode relationelle kompetencer og møder andre mennesker med respekt. Vores drøm er, at du besidder stor viden om forandringsprocesser, og at du som person har mod på aktivt at bidrage til Rudersdal Bibliotekernes udvikling.

Du er selvfølgelig vild med bibliotekets brugere og kan se værdien i at kunne tage en udlånsvagt eller to.

 

Derfor skal du vælge os

Du får personaleansvar for en gruppe dygtige og engagerede medarbejdere, der alle har fokus på at give borgerne det bedst mulige bibliotekstilbud.

 

Du får indflydelse på og ansvar for den videre faglige udvikling af Rudersdal Bibliotekernes tilbud og services. Vores mål er, at vores tilbud til stadighed opleves som relevant og interessant for vores mange forskellige brugere og målgrupper.

 

Vi lægger vægt på helhedstænkning i biblioteket og i kulturområdet og samarbejder i netværk på alle niveauer, såvel i Rudersdal Kommune, som på tværs af kommuner.

 

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 37 timer pr. uge med start den 1. august 2020. Der vil være aften- og weekendarbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

 

Om os

Rudersdal Bibliotekerne er Hovedbiblioteket i Birkerød og lokalbibliotekerne i Holte og Nærum samt et mindre bibliotekstilbud i Vedbæk. Vi er en ambitiøs virksomhed med et højt serviceniveau og med borgerne i centrum et bibliotek, der er på omgangshøjde med tiden - og med fokus på udvikling, fornyelse og innovation.

Se yderligere oplysninger om Rudersdal Kommune og Rudersdal Bibliotekerne på rudersdal.dk og rudbib.dk

 

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Ansøg via link" nedenfor.

 

Samtaler: Første samtale onsdag d. 3. juni og anden samtale tirsdag d. 9. juni

 

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

 

Maria Nielsen Westbrook

Bibliotekschef

west@rudersdal.dk

Tlf.: 7268 5701

 

Ansøgningsfrist:

28. maj 2020

 

 

Rudersdal Kommune ligger naturskønt i et af Nordsjællands smukkeste områder tæt på skov og mark og med nærhed til sø og hav. Vi har en ambition om at være landets bedste bo-kommune. Vi vil møde kommunens borgere dér, hvor de er, og vi vil gerne finde nye veje sammen.


Kontakt

Rudersdal Bibliotekerne

Øverødvej 2
2840
Holte
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-04-2020
Udløber:
28-05-2020
Kviknummer:
LJA-80135405
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information,
HR og personale,
Kultur,
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Esbjerg Kommunes Biblioteker
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Frist:
10-06-2020
Lyngby-Taarbæk Bibliotekerne
Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn
Frist:
15-06-2020