I dag er der 
5
5
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Roskilde Bibliotekerne

Roskilde Bibliotekerne

|
Midtsjælland
|
Indrykket 01-09-2020

Roskilde Bibliotekerne søger serviceminded biblioteksassistent med flair for både drift og udvikling

Roskilde Bibliotekerne søger en engageret biblioteksassistent, der har lyst til at betjene borgerne i et ambitiøst folkebibliotek med både borgerservice, arkiver og børnekulturhus.

Du skal deltage i den daglige drift og være stærk i både skriftlig og mundtlig kommunikation samt brænde for at yde den bedste service over for borgerne -  både på Roskilde Bibliotek og på kommunens lokalbiblioteker.

Stillingen er på 31 timer om ugen og til besættelse den 1. november 2020 eller snarest derefter.

 

Om stillingen:

Hos Roskilde Bibliotekerne vægter vi det daglige arbejde i mødet med borgeren højt og herudover arbejder vi målrettet på, at videreudvikle vores samlingsarbejder i relation til både indhold og logistik.

 

Stillingen er en væsentlig brik i at løfte disse to aspekter og opgaverne vil bl.a. omfatte:

  • Betjening af borgerne på Roskilde Bibliotek og på lokalbibliotekerne

  • Sortering og fremfinding af materialer samt håndtering af reserveringer

  • Basepleje og materialehåndtering

  • Besvarelse af skriftlige henvendelser fra bibliotekets brugere

 

Din profil:

  • Du er serviceminded, har en stærk biblioteksfaglighed og har fokus på borgerne

  • Du har erfaring med de daglige driftsopgaver på et bibliotek, og har kendskab til basepleje

  • Du har overblik og kan samarbejde i grupper med forskellige fagligheder

  • Du brænder for driften og har mod på at byde ind i et stærkt fagligt miljø

  • Du er en teamplayer

 

Vi tilbyder:

Ansættelse på en ambitiøs og dynamisk arbejdsplads med fokus på at gøre en forskel for borgerne, udvikle drift og services og tværgående samarbejde. En arbejdsplads, hvor samarbejde med kolleger, høj faglighed, fælles ansvarlighed og gensidig respekt og professionalisme vægtes højt.

 

Du bliver en del af området IT & Medier. Inden for IT sikrer området support og vedligeholdelse af IT-infrastruktur for Roskilde Bibliotekernes personale og brugere. På medieområdet sikres det, at alle dele af et godt og effektivt materialeflow fungerer optimalt og løbende udvikles: Lige fra materialevalg og modtagelse til fremfinding, håndtering af reserveringer og påpladssætning. Vi er et dynamisk område med dygtige kolleger og et godt samarbejde.

 

Alle har kontorplads på Roskilde Bibliotek, men vi gør en dyd ud af, at være markant tilstede på lokalbibliotekerne og også lave indsatser der hvor vi ikke har en fysisk bygning.

I arbejdstiden indgår 1-2 aftenvagter om ugen og weekendvagter. Vi holder åbent om søndagen i vinterhalvåret.

 

Du skal være uddannet biblioteksassistent eller have anden relevant uddannelse.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter overenskomst med HK og KL.

 

Ansøgningsfristen er d. 16. september 2020. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 41.

 

Du kan få flere oplysninger hos områdeleder Gitte Gordon, telefon 2936 9550 eller koordinator Monica Skov Madsen, telefon 4029 4513.

 

Om os:

Roskilde Biblioteker, Borgerservice og Arkiv er en markant og synlig aktør på kulturområdet i Roskilde Kommune. Roskilde Bibliotekernes vil være det skabende og inspirerende omdrejningspunkt for alle borgeres møde med læring, kultur, fælleskab og mangfoldighed.

 

Du finder os i hjertet af Roskilde og på fem centrale steder i lokalområderne. Vores bogbus har holdepladser i hele kommunen og udover at fungere som folkebibliotek, er vi et af Danmarks seks centralbiblioteker. Hos os finder du desuden både Roskilde Arkiverne, Borgerservice og Kreativt hus for børn. Vi har årligt 650.000 besøgende på vores fysiske lokaliteter og næsten ligeså mange online besøg på vores hjemmeside. I december 2019 slog vi dørene op til 800 nye kvadratmeter på Roskilde Bibliotek, samt en ny hovedindgang og et nyt byrum i tilknytning til biblioteket. Vi har lige fået vedtaget en ny bibliotekspolitik i byrådet og har dagligt mange aktiviteter og indsatser i byrum og lokalsamfund aktuelt er der bl.a. fokus på at skabe et nyt bibliotek, borgerservice, arkiv og kulturhus i Viby Sj.

 

Vi sætter pris på ærlighed, transparens og sammenhæng mellem tale og handling. Vi skaber resultater til gavn for borgerne i Roskilde Kommune, tager ansvar og er toneangivende regionalt, nationalt og internationalt. Vi går op i et sundt og godt arbejdsmiljø, tillid under ansvar og at vi arbejder og udvikler i fællesskab.

Læs mere på http://www.roskildebib.dk

Kontakt

Roskilde Bibliotekerne

Dronning Margrethes Vej 14
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-09-2020
Udløber:
16-09-2020
Kviknummer:
LJA-80988580
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information
Beliggenhed
Lignende job
Rebild Kommune
Rebild, Nordjylland
Frist:
05-10-2020
Frederikssund Bibliotekerne
Frederikssund, Nordsjælland
Frist:
28-09-2020