I dag er der 
8
8
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Guldborgsund-bibliotekerne, Hovedbiblioteket

Guldborgsund-bibliotekerne, Hovedbiblioteket

|
Lolland & Falster
|
Indrykket 22-02-2018

Ledig stilling som børnebibliotekar

Synes du, at børnebiblioteket er verdens bedste ide? Så bliv en del af arbejdet med udvikling af fremtidens børnebibliotek hos os

 

Fra 1. juni 2018 eller snarest derefter har vi brug for en initiativrig, dynamisk og udadvendt børnebibliotekar med fokus på daginstitutionsområdet til vores vigtige, legende, lærende og glædesskabende børnebibliotek. Vores børnebibliotek er under forandring, da vi i år nyindretter afdelingen i Nykøbing, hvor du vil blive en del af udviklingen af nye tilbud i et spændende fysisk rum.

 

Stillingens nøgleopgave er at give Guldborgsunds børn og unge det bedst mulige bibliotekstilbud i samarbejde med dygtige og kreative kollegaer.

 

Hvem er du?

 

  • Du er uddannet bibliotekar, DB, Cand. Scient. Bibl. eller har anden relevant uddannelse.

  • Du kommer med viden og indsigt i early literacy og børns sprogtilegnelse og har gode ideer til, hvordan viden og ideer sættes i spil i praksis.

  • Du har fokus på at etablere og udvikle tilbud til daginstitutionsområdet og du kan formidle til børn og deres voksne i både det fysiske og i det virtuelle rum.

  • Du er idérig med sans for kreative løsninger og evnen til at omsætte ideerne til praksis.

  • Du kan arbejde selvstændigt og indgå i samarbejde med vores udviklingsorienterede børnebibliotekarer samt i netværk med daginstitutionsområdet.

 

 

Om os

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads som udvikles og målrettes nationale og lokale biblioteks- og kulturstrategier. Vi er veluddannede, erfarne og ansvarlige kollegaer, der er nysgerrige efter dine tanker om fremtidens børnebibliotek. Vi har mange samarbejdspartnere og samarbejdsmuligheder og har et højt fokus på både faglige og personlige udviklingsmuligheder.

 

Om jobbet

Arbejdstid er 37 timer om ugen og der vil være både aften- og weekendarbejde. Du vil have minimum en dag ugentligt til kl. 18.15, samt indgå i lørdagsturnus med arbejde ca. hver 4. lørdag.

 

Dit arbejdssted vil være Hovedbiblioteket i Nykøbing F., med tilknytning på et eller flere af vores fem lokalbiblioteker. Du vil sammen med dine nye kolleger indgå i alle aspekter af børnebibliotekets tilbud på børne- og familieområdet. Herudover i udviklingsopgaver og daglig drift som fx udlånsvagter, materialepleje, afvikling af arrangementer mm.

 

Vi foretrækker, du sender din ansøgning online. Du kan ansøge her (link is external). Husk at vedhæfte din ansøgning og dit CV.

 

Løn og ansættelse: Efter gld. overenskomst.

Flere oplysninger: Jan Holmquist, tlf. 54 73 16 17 /Sonja C. Rasmussen 54 73 16 49

Ansøgningsfrist: 3. april 2018

Ansættelsessamtaler: Uge 17

Stillingsbetegnelse: Børnebibliotekar til Guldborgsund- bibliotekerne

Ugentlig arbejdstid: Fuldtid

Varighed: Fast

Kontakt

Guldborgsund-bibliotekerne, Hovedbiblioteket

Rosenvænget 17
4800
Nykøbing F
Praktisk information
Oprettet:
22-02-2018
Udløber:
03-04-2018
Kviknummer:
LJA-56640334
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information
Beliggenhed
Lignende job
Helsingør Kommunes Biblioteker, Biblioteket Kulturværftet
Helsingør, Nordsjælland
Frist:
31-03-2019
Odense Bibliotekerne
Odense, Fyn
Frist:
24-03-2019