I dag er der 
1
1
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Tønder Kommunes Biblioteker

Tønder Kommunes Biblioteker

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 23-01-2019

Leder af Tønder Kommunes biblioteker og kulturinstitutioner

Brænder du for kultur og kommunikation - og kan du videreudvikle en allerede velkørende organisation? Så læs videre herunder.

 

Vi søger en ny leder til at stå i spidsen for vores biblioteker og kulturinstitutioner.

 

Opgaven består i at være leder for hovedbiblioteket i Tønder, samt tre filialbiblioteker. Herudover ansvaret for lokalarkiverne og fire lokale kulturhuse med egen daglig ledelse. Som leder har du kontor på Tønder Bibliotek, og du får ansvar for 23 medarbejdere fordelt på seks adresser og et budget på ca. 18 mio. kr.

 

Erfaren og veluddannet leder med kommunikative kompetencer

Vi søger en leder med en relevant faglig baggrund og indsigt i biblioteksområdets strategiske og faglige udfordringer. Du har en solid lederuddannelse og -erfaring, og din tilgang til medarbejderne er anerkendende og empatisk. Som leder "vander du marken", så igangværende og fremtidige projekter kan vokse og udvikles. Du støtter op om en arbejdsplads drevet af engagement og ejerskab.

 

Du er en dygtig kommunikator, en synlig ambassadør, og du kan skabe stærke netværk med samarbejdspartnere og i lokalsamfundet.

 

Det er væsentligt, at du har erfaring fra en politisk ledet organisation, og gerne erfaring med at arbejde med frivillige.

 

Vi forventer, at du

 

 • både kan favne bredt og samle, og derigennem skabe rammer for trivsel

 • kan være en nærværende leder for en personalegruppe, der er spredt på flere adresser

 • kan sikre og udvikle den høje faglighed i en gruppe af medarbejdere med mange forskellige uddannelser i en kommune, hvor vi arbejder med organisatorisk læring

 • er med til at bringe bibliotekets og kulturinstitutionernes potentiale i spil på nye måder i forhold til videreudvikling af nuværende og kommende projekter - for eksempel styrke læselyst for børn, unge og voksne, samskabelse i kommunen og øget fokus på et digitalt mindset. Du har stærke holdninger til fremtidens bibliotek og øvrige kulturtilbud og kan skabe en stærk identitet for disse områder både internt og eksternt

 • har gode samarbejdsevner

 • formår både daglig drift og udvikling.

 

 

Dine ansvarsområder

 

 • Biblioteks- og virksomhedsplanlægning

 • Personaleledelse: trivsel, fysisk og psykisk arbejdsmiljø, udvikling og uddannelse

 • Kontakt til landsdækkende biblioteksnetværk

 • Økonomi, budget, biblioteksfagligt indhold og udvikling

 • Overordnet ansvar for lokalarkiverne og fire kulturhuse i kommunen, med hver sin daglige ledelse. (Schweizerhalle - Tønder Kulturhus, Tønder Medborgerhus, Kiers Gaard og Slotfelt)

 • Leder for Tønder Kommunes Biblioteker.

 

 

Du refererer til direktøren for Centraladministrationen, Teknik og Miljø samt Kultur og Fritid. Du indgår i ledergruppen for Kultur og Fritid, som ud over direktøren og dig består af afdelingslederen for Kultur og Fritidsafdelingen og lederen af Tønder Kulturskole.

 

 

 

Ansøgning og kontakt

Ring til direktør Keld I. Hansen på tlf. 40 86 49 88 eller ledende bibliotekar/stedfortræder Mette Rønn Olesen på tlf. 31 50 05 28 og hør mere om jobbet.

 

Du søger stillingen ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket.

 

Tønder Kommune er kendt for at være rig på tur. Halvdelen af den dansk-tyske grænse ligger i Tønder Kommune, så vi siger med stolthed, at det er her, Danmarksturen starter. Men vi har også en helt unik natur, kultur, arkitektur og samarbejdskultur, så vi har med sikkerhed også tur nok til dig.

Kontakt

Tønder Kommunes Biblioteker

Richtsensgade 10
6270
Tønder
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-01-2019
Udløber:
22-02-2019
Kviknummer:
LJA-69985532
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information,
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Norddjurs Biblioteker - Grenå Bibliotek
Norddjurs - inkl. Anholt, Østjylland
Frist:
30-09-2019