I dag er der 
7
7
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Lyngby-Taarbæk Bibliotekerne

Lyngby-Taarbæk Bibliotekerne

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 03-06-2020

Læseglad og servicemindet biblioteksmedarbejder

Vi søger en engageret praktisk anlagt kollega

 

Kultur og Bibliotek i Lyngby-Taarbæk Kommune søger en engageret praktisk anlagt kollega, som kan indgå i et team af medarbejdere, der sørger for at bøgerne bliver passet og plejet, så borgerne får landets bedste bibliotekstilbud. Vi arbejder hele tiden med at styrke indsatsen for at fremme borgernes læseglæde og sikre et veldrevet bibliotekstilbud.

 

Lyngby-Taarbæk Bibliotekerne har 250.000 materialer til udlån og der kommer 1.000 besøgende ind ad døren hver dag. Du skal være med til at sikre, at bøgerne kommer driftssikkert fra borger til borger.

 

Det er en fuldtidsstilling, som består af 2 dele den ene del er biblioteksbetjening, hvor man formidler litteraturen og hjælper borgerne. Spørgsmålene er mange og alsidige og man skal kunne hjælpe med alt fra boganbefalinger til håndtering af gebyrer. Den anden del af stillingen er praktisk arbejde med at modtage, kassere og klargøre materialer samt finde reserveringer til borgerne og sætte de afleverede materialer på plads. Der skal flyttes bøger, opdateres i fagsystemer og ryddes meget op.

 

Vi søger derfor en ny kollega som har udpræget gode sociale kompetencer, en stærk holdånd og som får energi af at møde borgerne. Du er også typen, der elsker at få noget fra hånden og tager initiativ til nye opgaver. Det er et meget alsidigt job, hvor man både er aktiv og opsøgende, men hvor man også har ansvar for, at biblioteket viser sig fra sin bedste side med udstillinger og orden på hylderne. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at lave udstillinger.

 

Vores forventninger til dig:

 

  • At du læser meget litteratur, og at det er naturligt for dig at tale med mange mennesker - store som små - i løbet af dagen

  • At du er vild med at holde orden og have styr på de daglige opgaver

  • At du er klar til at gå og stå en stor del af dagen og være meget fysisk aktiv.

 

Vores krav til dig:

 

  • At du har en relevant kontor- eller butiksuddannelse

  • At du har erfaring fra et andet bibliotek, et forlag eller fra en boghandler.

 

Vi arbejder efter værtsskabsprincipperne, hvor borgeren er i centrum. Det betyder, at borgeren altid er i fokus, både når man er i biblioteksrummet og når der træffes beslutninger om biblioteksdriften. Vi arbejder også ud fra principperne i Læserservice, hvor vi aktivt hjælper brugeren til den næste gode læseoplevelse.

 

Der er betjening i hele Stadsbibliotekets åbningstid og du vil derfor indgå i et vagtskema med både weekend- og aftenarbejde. Stillingen er på fuld tid, og løn og ansættelsesvilkår vil være efter gældende overenskomst.

 

Lyngby-Taarbæk Bibliotekerne består af Lyngby Stadsbibliotek og to delvist bemandende biblioteker i Virum og Taarbæk.

 

Vi indkalder til de første samtaler i uge 25/26. Ansættelsesdatoen er den 1. august 2020 eller hurtigst muligt derefter.

 

Din ansøgning plus CV skal vi have senest 15. juni 2020 kl. 12.00.

Vi glæder os til at læse om, hvem du er og hvad du kan!

 

Har du yderligere spørgsmål, kan de rettes til vicebibliotekschef Signe Amalie Svenningsen på sigas@ltk.dk

 

Ansættelsesforhold

Fast stilling, fuld tid

 

Tiltrædelse

1. august 2020 eller snarest derefter

 

Arbejdssted

Lyngby-Taarbæk Bibliotekerne

 

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

Kontakt

Lyngby-Taarbæk Bibliotekerne

Praktisk information
Oprettet:
03-06-2020
Udløber:
15-06-2020
Kviknummer:
LJA-80382006
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information
Beliggenhed
Lignende job
Roskilde Universitetsbibliotek
Roskilde, Midtsjælland
Frist:
07-08-2020
Syddansk Universitetsbibliotek
Odense, Fyn
Frist:
11-07-2020