I dag er der 
11
11
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Hillerød Bibliotekerne

Hillerød Bibliotekerne

|
Nordsjælland
|
Indrykket 20-03-2020

It-ansvarlig til udvikling og drift på Hillerød Bibliotekerne

Brænder du for teknisk it, systemer og Business Intelligence? Er du hurtig til at sætte dig ind i nye systemer og har du viden, nysgerrighed og evner, som kan hjælpe os til at arbejde smartere og mere strategisk med bibliotekets mange data? Trives du i et job, hvor netop din hjælp og støtte gør en forskel for borgere og kolleger, og hvor du derfor står klar til at løse problemerne, når systemerne driller eller it-løsningerne går ned? Og drømmer du om en afvekslende dagligdag, hvor du den ene dag er i front og yder suveræn service til bibliotekets gæster og den næste dag nørder med systemer, statistik og teknisk it. Så håber vi, at du vil læse mere her.

 

Dit nye job

Hillerød Bibliotekernes it-koordinator og systemansvarlige gennem mange år har valgt at gå på efterløn. Derfor søger vi en ny kollega pr. 1. juni, som har det, der skal til, for at føre biblioteket ind i fremtiden, hvad angår teknisk it og systemadministration. Stillingen er på 37 timer og du refererer direkte til bibliotekschefen.

 

Overordnet set har stillingen tre ben: 1) Ansvar for drift, udvikling og vedligehold af bibliotekets it-løsninger med leverandørkontakt og samarbejde med it-afdelingen 2) Ansvar for systemadministration og statistik/Business Intelligence, 3) Indgå i det gode værtskab og betjening i Fagteam Velkomst og Reception.

 

Vi forventer, at du har en grundlæggende forståelse for it-systemers opbygning. Ligeledes er det en stor fordel, hvis du er superbruger af Cicero og velfunderet i en biblioteksfaglighed med flere års erfaring efter endt uddannelse. Du har viden om biblioteksudvikling og særligt erfaring med, hvordan vi med afsæt i de teknologiske muligheder kan skabe smarte og enkle arbejdsgange.

 

Stillingen kræver også, at du kan håndtere en bred kontaktflade, hvor du samarbejder med leverandører, kolleger og kommunens it-afdeling på en proaktiv og løsningsorienteret måde. Den rigtige kandidat til jobbet har en udadvendt og opsøgende facon, masser af gå på mod og er god til at se muligheder og alternative løsninger.

 

Vi vil gerne være bedre til at arbejde med statistik og effektmåling, så vores tilbud løbende kan tilpasses brugernes adfærd. Det er derfor en stor fordel, hvis du er god til statistik og en haj til Excel.

 

Dine opgaver:

 • Ansvarlig for it-udstyr, herunder support af kolleger, borgere, netværk, ledelse med mere, samt indkøb og vedligehold af bibliotekets it inventar

 • Udvikling og drift af it-systemer og løsninger, herunder systemadministration

 • Kontaktperson og samarbejdspartner for IKT drift i Hillerød Kommune

 • Business Intelligence, herunder statistik som ledelsesværktøj og til effektmåling

 • Overordnet ansvarlig for Cicero, herunder tovholder for en ny superbrugergruppe samt fokus på at opbygge og opretholde et stærkt fagligt niveau

 • Ansvar for kontakten til bibliotekets it-leverandører (Systematic, DDB, Bibliotheca, KOMBIT, PV Supa, Redia, Princh, med flere)

 • Indgå i Fagteam Velkomst og Reception med betjening i receptionen (ca. to ugentlige vagter samt lørdagsvagt hver tredje uge).

 

Dine kvalifikationer:

Vi lægger vægt på følgende:

 • Du er selvfølgelig optaget af, at bibliotekets vigtigste opgave er at gøre en forskel for borgerne. Du er bibliotekets go-to person på it-området, og du smider gerne, hvad du har i hænderne, for at hjælpe andre.

 • Du er opsøgende og ansvarstagende, når teknikken driller og systemerne er nede. Du søger nye veje, når løsningerne ikke ligger lige for.

 • Som person er du uhøjtidelig, løsningsorienteret og nem at samarbejde med. Du er en fleksibel humørspreder, som får energi af, at biblioteket ind imellem er lidt af et hurlumhejhus.

 • Relevant erfaring og uddannelse inden for stillingens opgaveportefølje, fx Bibliotekar DB., Cand.scient.bibl., Cand.it., Biblioteksassistent eller lignende.

 • Gerne superbruger af Cicero og kan identificere systemets muligheder for at arbejde smart

 • Stærke samarbejdsevner og kan formidle svært teknisk stof i almindeligt sprog

 • Stærke generelle it færdigheder, systemforståelse og teknisk snilde

 • God til Excel og nørder gerne med statistik.

 

Yderligere information

For yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte bibliotekschef Stine Have, sthav@hillerod.dk, tlf. 7232 5870 eller tillidsrepræsentant Pia Nyberg, pnyb@hillerod.dk, tlf. 7232 5853.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning inklusive kopi af eksamensbeviser og øvrige relevante bilag senest søndag den 29. marts via Hillerød Kommunes jobportal, https://www.hillerod.dk/service/job/.

 

Vi planlægger to runder samtaler. Samtalerne afholdes så vidt muligt onsdag 15. april og fredag 17. april.

 

Arbejdsstedet er Hillerød Bibliotek, Christiansgade 1, 3400 Hillerød.

 

Ansættelse sker efter gældende overenskomst og lønnen aftales med den forhandlingsberettigede organisation. I forbindelse med ansættelsen indhentes børne- og straffeattest.

 

Om Hillerød Bibliotekerne

Hillerød Bibliotek ligger i hjertet af Hillerød, tæt på offentlig transport. Vi arbejder med afsæt i vores nye strategi Udvid din horisont biblioteksstrategi 2019-25, som kan findes på hjemmesiden. Vi ser borgerne som vores største aktiv og lægger vægt på service, samarbejde og udvikling og er ikke bange for at gå nye veje. Vi forventer, at du kan spejle dig i disse værdier. Du kommer til at indgå i bibliotekets kernedrift i en velfungerende og mangfoldig personalegruppe på ca. 35 ansatte på en arbejdsplads med et godt arbejdsklima og højt til loftet.

 

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Kontakt

Hillerød Bibliotekerne

Christiansgade 1
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-03-2020
Udløber:
29-03-2020
Kviknummer:
LJA-79898178
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information,
IT og web
Beliggenhed
Lignende job
Lolland Kommunes Bibliotek og Borgerservice
Lolland, Lolland & Falster
Frist:
10-12-2020