I dag er der 
5
5
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Institut Sankt Joseph

Institut Sankt Joseph

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 06-05-2020

Institut Sankt Joseph søger læreruddannet bibliotekar

Vi søger en dygtig og ambitiøs læreruddannet bibliotekar, som har lyst til at arbejde på vores velfungerende bibliotek med både dansk- og engelsk bogsamling.

Vores bibliotek har til opgave at udvikle og understøtte læringsrelaterede aktiviteter for eleverne samt inspirere og understøtte det undervisende personales fokus på læreprocesser og læringsresultater.

Til stillingen er knyttet ca. 10 undervisnings lektioner, som aftales nærmere, hvad angår fag/klassetrin men gerne i historie, biologi og/eller religion.

Vi søger en læreruddannet bibliotekar, der med både professionalisme og personlighed ønsker at deltage i den videre udvikling af Institut Sankt Joseph. Vi lægger vægt på at arbejde i et professionelt og anerkendende miljø, hvor alle er med til at bære og tegne skolens profil. For både elever og medarbejdere betragter vi trivsel og højt fagligt niveau som hinandens forudsætninger.

Institut Sankt Joseph er en katolsk skole i hjertet af Østerbro med 800 elever og en bredt sammensat medarbejdergruppe på omkring 100 ansatte. Skolen har både en dansk afdeling og en bilingual afdeling (dansk/engelsk).

Vi ser os selv som en humanistisk dannelses institution på katolsk-kristent grundlag, der under mottoet Det er menneskets opgave at blive menneske, ønsker at medvirke til vores børns trivsel og udvikling. Vores dejlige børn kommer fra pt. 81 forskellige lande; hvilket giver vores daglige skoleliv en positiv og inspirerende international profil. Ca. 15 % af eleverne har katolsk baggrund.

Besøg os på www.sanktjoseph.dk.

Ansættelse sker i henhold til fælles overenskomst mellem Finansministeriet og LC samt organisations aftale for ledere og lærere ved frie grundskoler.

Ansøgning med eksamensbeviser og udtalelser stiles til skolens bestyrelse og sendes på mail med mærket bibliotekar/lærer til job@sanktjoseph.dk 

Eller som almindelig post til skolens adresse.

Ansøgningsfrist: Mandag den 25. maj 2020.

Ansættelsessamtaler: Onsdag den 27. maj fra kl.14.00.


Kontakt

Institut Sankt Joseph

Dag Hammarskjölds Allé 17
2100
København Ø
Praktisk information
Oprettet:
06-05-2020
Udløber:
25-05-2020
Kviknummer:
LJA-80229047
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information
Beliggenhed
Lignende job
Esbjerg Kommunes Biblioteker
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Frist:
10-06-2020
Lyngby-Taarbæk Bibliotekerne
Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn
Frist:
15-06-2020