I dag er der 
11
11
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Aalborg Universitetsbibliotek

Aalborg Universitetsbibliotek

|
Nordjylland
|
Indrykket 23-06-2020

HK'er med interesse for biblioteksservices til universitetsstuderende og -ansatte

Aalborg Universitetsbibliotek søger pr. 1. september 2020 en medarbejder til AUBs Ekspeditionsteam i Aalborg. Aalborg Universitetsbibliotek har brug for en kontor- eller handelsuddannet HK'er med erfaring som biblioteksassistent eller boghandler mhp. at opretholde og udvikle AUBs kerneaktiviteter og serviceniveau over for studerende, AAU-ansatte og andre lånere.

Vi søger derfor en medarbejder med stor interesse for og gerne erfaring med publikumsbetjening, materialehåndtering af bøger, tidsskrifter m.m., IT generelt og specifikt med bibliotekssystem. Det er en fordel, hvis du er bekendt med Aalborg Universitet (AAU) og den problembaserede læringsform (PBL), som kendetegner AAU, så du kan opnå forståelse af, hvordan AAU-studerende og -ansatte arbejder mhp. understøtte deres arbejde.

Stillingsbeskrivelse

Stillingen indeholder primært:

  • Betjene bibliotekets brugere med udlån, aflevering, informationssøgning, print m.m. på dansk og engelsk, oprettelse af brugere, håndtering af reservationer, bestillinger, gebyr m.m. AUB har betjening mandag til torsdag kl. 9.00-17.30 og fredag kl. 9.00-15.00, så der vil være også være tale om lukkevagter.

  • Håndtere og besvare e-mail fra AAU-studerende og ansatte og andre brugere om AUB-services, lån og reservationer, informationsressourcer m.m.

  • Arbejde med materialelogistik i forhold til materialer, som bliver sendt til AUB og skal ekspederes videre til lånerne, og andre materialer, som skal sendes til andre biblioteker i ind- og udland. Der vil også være tale om at sætte materiale på plads.

  • Biblioteksrundvisninger i Aalborg på dansk og på engelsk (især ved studiestart)

 

Personlige kompetencer

  • At du er servicemindet og kan give personlig betjening til vores mange studerende og ansatte

  • At du kan lide at kommunikere med brugerne både på dansk og på engelsk, da AAU er en international arbejdsplads

  • At du er løsningsorienteret, fleksibel og parat til at lære nyt

  • At du evner at samarbejde med kolleger og tage ansvar på tværs af teams og arbejdsgrupper, men også at du kan arbejde selvstændigt

  • At du kan arbejde med forskellige sideløbende opgaver. Også i situationer med spidsbelastning og løse ender

  • At du er parat til at indgå i andre arbejdsopgaver, da stillingens indhold kan udvikle sig efter AUBs og AAUs behov

 

Om AUB

AUB er en lærende organisation, hvor vi lægger vægt på, at vi deler vores viden med hinanden. Det er derfor vigtigt for os, at du kan reflektere over egne arbejdsprocesser, er lyttende og glad for at lære nyt. Vi arbejder i teams, men også individuelt. AUB Aalborg har afdelinger i Aalborg øst og i Aalborg centrum.

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Arbejdstiden er 37 timer/uge med fleksible arbejdstider.

AUB har en aktiv personalepolitik, der betyder, at vi gerne investerer i medarbejdernes personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Spørgsmål kan rettes til områdeleder Thomas Vibjerg Hansen, tlf. 9940 7306, tvh@aub.aau.dk eller til Bibliotekschef Maj Rosenstand, tlf. 9940 9349, mr@aub.aau.dk.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår iht. OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Ansættelsessamtaler forventes afviklet i uge 28.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Arbejdssted

Aalborg

Ansøgningsfrist

01/07/2020

Stillings ID

1105523

Aalborg Universitet (AAU) driver undervisning og forskning til højeste niveau inden for humaniora, samfunds-, ingeniør-, natur- og sundhedsvidenskab.


Kontakt

Aalborg Universitetsbibliotek

Praktisk information
Oprettet:
23-06-2020
Udløber:
01-07-2020
Kviknummer:
LJA-80519481
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Bibliotek og information
Beliggenhed
Lignende job
Lolland Kommunes Bibliotek og Borgerservice
Lolland, Lolland & Falster
Frist:
10-12-2020