I dag er der 
3
3
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Herlev Bibliotekerne

Herlev Bibliotekerne

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 04-02-2020

Formidler til Herlev bibliotek

Herlev Bibliotek søger en faglig formidler i en 20 timers stilling. Du skal deltage i udvikling af performative aktiviteter i tæt dialog med forskellige målgrupper.

 

Herlev bibliotek er organiseret i 4 formidlingszoner med forskellige fokus og opgaver. Du vil fortrinsvis høre til den performative zone, Demoteket som er under udvikling.

 

Biblioteket søger en kreativ medarbejder med flair og interesse for at udvikle bibliotekets fysiske rum til levende inspirerende og kreative værksteder med fokus på "Hands on"-læringsaktiviteter.

 

Du vil medvirke i udvikling gennem deltagelse i alle processer lige fra planlægning til praktisk udførelse. Du vil blandt andet skulle arbejde med at:

 

  • Inddrage borgere og undersøge målgruppernes behov

  • Bearbejde og omsætte krav og behov til koncepter for udvikling af de enkelte aktiviteter

  • Designe og tegne/illustrere forskellige løsninger

  • Omsætte nye behov og funktioner i bibliotekets fysiske indretning

  • Deltage aktivt i løbende intern videndeling

 

Kompetencer:

 

  • Du skal kunne arbejde konceptuelt og helhedsorienteret

  • Du skal have et kreativt blik på muligheder og sammenhæng mellem biblioteksbygningens muligheder og det fysiske udtryk, som skal understøtte den faglige formidling i rummet såvel som digitalt

  • Du skal have undervisningserfaring

  • Praktisk sans og evnen til at lytte, videndele og samarbejde er helt centrale

 

Herlev Bibliotek skal signalere åbenhed og dynamik. Det skal være et klogt og inspirerende sted at mødes i forskellige netværk og fællesskaber. Kerneopgaven er, at skabe lyst til læring og deltagelse, hvilket skal fremgå tydeligt i de fysiske rum, på alle relevante platforme og i de værksteder, der faciliteres.

 

Du har et kendskab til kultur og biblioteker samt interesse for kreative fag, visuel kommunikation og faglig formidling. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være design, håndværk, arkitektur el.lign. evt. kombineret med en informations- eller formidlingsvidenskabelig uddannelse.

 

Ansættelse og løn

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Der må påregnes skiftende / fleksible arbejdstider, herunder aften og weekendarbejde.

 

Øvrige oplysninger

Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2020 eller snarest muligt herefter. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt bibliotekschef Linda Klingenberg lik@herlevbibliotek.dk, tlf.: 4452 5701. Ansøgningsfrist er 1. marts 2020.

Kontakt

Herlev Bibliotekerne

Herlev Bygade 70
2730
Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-02-2020
Udløber:
01-03-2020
Kviknummer:
LJA-79217260
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information
Beliggenhed
Lignende job
Solrød Kommune, Munkekærskolen
Solrød, Storkøbenhavn
Frist:
08-06-2020