I dag er der 
6
6
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Ballerup Bibliotek

Ballerup Bibliotek

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 31-10-2019

Faglig formidler med fokus på læring og læsning

Ballerup Bibliotek søger en faglig formidler, der kan udvikle og facilitere aktiviteter med læring og læsning til unge og voksne.

 

Folkebibliotekerne er en af de vigtigste indgange til information, litteratur og viden. Vi skal være klar som stifindere, og hjælpe unge og voksne med at navigere og skabe mening i et komplekst informationssamfund. Medierne og formidlingen af indhold forandrer sig i takt med den digitale udvikling med f.eks. filterbobler, fake news, digitale fodspor og efterspørgsel af nye kompetencer.

 

Ballerup Bibliotekernes kerneopgave er: At formidle kultur, viden og oplevelser i et frirum, hvor borgerne er medskabere. Vi er stifinder og skaber sammenhængskraft.

 

Læsning er en af forudsætningerne for deltagelse i vidensamfundet. Læsekompetencen er under forandring, og det er nødvendigt i højere grad at kunne orientere sig i store mængder af tekster med visuelle og auditive virkemidler. Vi formidler og kvalificerer de materialer og tilbud, der bedst understøtter læsning med digitale medier.

 

Din opgave bliver at hjælpe borgerne med den digitale udvikling og læsning i et litterært og teknologisk kreativt tilbud i samarbejde med vores faglitteratur- og debatgruppe. Ud over dine særlige ansvarsområder, kommer du til at deltage i en række projekter og tværgående opgaver med dine kolleger.

 

VI SØGER EN KOLLEGA DER

 

  • laver aktiviteter og arrangementer omkring emner som digital sikkerhed, filterbobler, fake news mm.

  • udvikler læringstilbud med samarbejdspartnere på tværs af sektorer i samfundet som f.eks. uddannelser og virksomheder

  • har didaktiske kompetencer inden for digital dannelse (bruger-, refleksive og skaberkompetencer) og kan omsætte dem i praksis

  • hjælper borgerne videre fra at være forbrugere til i højere grad at blive medskabere

  • er imødekommende og opsøgende og trives i et travlt bibliotek

 

 

I din ansøgning skal du have konkrete holdninger til, hvordan vi skaber forbindelse mellem læsning og den digitale udvikling. Du omsætter luftige begreber som digital dannelse, læsekompetencer og læring til praksis. Hvordan skaber du relationer og får nye brugere? Du skal komme med nye bud på, hvordan vi som bibliotek ruster Ballerups borgere til fremtidens digitale platforme og ny teknologi. Vi vil gerne læse om dine gode ideer, og hvordan du vil gøre dem til virkelighed.

 

Vi forventer, at du er velfunderet i en biblioteksfaglighed, gerne uddannet bibliotekar eller cand. scient. bibl. Du har viden om biblioteksudvikling og erfaring med projekt- og udviklingsarbejde, og så er du god til at samarbejde med både kollegaer, borgere og andre interessenter.

 

Vi arbejder resultatorienteret og ønsker løbende at kunne udvikle på eksisterende og nye tilbud. Derfor vil det være en fordel, at du kan anvende effektmåling som værktøj.

 

VI TILBYDER

 

  • et spændende job på 37 timer om ugen med start 1. januar 2020 eller snarest derefter

  • engagerede kollegaer, der brænder for kultur, fysisk og digital formidling og god service

  • travle og uforudsigelige dage med ugentlig aftenvagt og weekendvagt hver 4. uge

  • stor indflydelse på arbejdsopgaverne og løsningen af samme

 

 

BALLERUP BIBLIOTEKERNE BESTÅR AF

Et bibliotek og 2 kulturhuse, der begge indeholder biblioteksfunktion.

 

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR

Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Der vil blive indhentet en tilfredsstillende børneattest.

 

YDERLIGERE INFORMATION

Kontakt Michael Anker, digital leder, på telefon 2913 5058.

 

ANSØGNINGSFRIST: 18. NOVEMBER 2019 KL. 10.

Vi forventer at holde samtaler onsdag d. 20. november 2019.

 

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på send ansøgning og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

 

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

 

I Ballerup Kommune er vi fælles om fremtiden. Vi møder borgerne i øjenhøjde, og sammen finder vi de gode løsninger på tværs af institutioner, foreninger og erhvervsliv. Vi arbejder hele tiden på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor alle medarbejdere trives, udvikler sig og leverer en professionel service til borgere og virksomheder.

Kontakt

Ballerup Bibliotek

Banegårdspladsen 1
Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
31-10-2019
Udløber:
18-11-2019
Kviknummer:
LJA-76947457
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information
Beliggenhed
Lignende job
Rebild Kommune
Rebild, Nordjylland
Frist:
05-10-2020
Skive Bibliotek
Skive, Vestjylland
Frist:
25-09-2020