I dag er der 
5
5
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice

|
Sydsjælland inkl. Møn
|
Indrykket 11-01-2021

Børnekulturformidler søges til Næstved Bibliotek og Borgerservice

På Næstved Bibliotek og Borgerservice arbejder vi for at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv. Det sker især i mødet med litteraturen, og vi søger en kollega, der kan bidrage gennem formidling til, inddragelse af og samskabelse med borgerne. Næstved Kommune har fem biblioteker. Vi søger en børnekulturformidler der vil arbejde på Næstved og Korskilde Bibliotek.

Du kommer til at indgå i den gruppe af kulturformidlere der har særligt fokus på børns læsning. Vi forventer at du har et brændende engagement i børnelitteratur og en interesse i at arbejde med hele målgruppen af børn og unge: fra daginstitution til unge voksne. Men vi er særligt interesserede i dig der kan samarbejde med og understøtte daginstitutioner i arbejdet med tidlig sprogstimulering for 0-6 årige børn. Du skal desuden have lyst til og mod på at gå ind i Åben-Skole samarbejdet, hvor vi formidler litteratur, så skolebørn får lyst til at læse. Du skal derfor være idérig og kreativt tænkende, og du skal have en humoristisk og legende tilgang til arbejdsopgaverne.

Du skal være god til at skabe netværk, og vi vil gerne høre om dine erfaringer med at etablere samarbejder med daginstitutioner, skoler og borgere i lokalområdet. Det er en fordel, hvis du også kan dokumentere erfaring med formidling - på enten SoMe, hjemmeside eller i pressen. Du kan i din ansøgning med fordel give eksempler på dine gode pædagogiske og formidlingsmæssige kompetencer.

Du kommer til at blive en del af en ung arbejdsplads: Vi er i færd med et generationsskifte, og har for nyligt ansat syv nye kolleger i afdeling bibliotek. Afdelingen består i alt af 21 kolleger med forskellig baggrund. Afdelingen dækker både voksen- og børnebibliotek. Hele virksomheden har 75 medarbejdere og mere end 50 frivillige. Du skal både kunne arbejde alene og i tæt samarbejde med dine kolleger. Vi ønsker at du bidrager aktivt til udviklingen af hele vores virksomhed.

Du skal have uddannelse og erfaring, der matcher vores forventninger. Du kan f.eks. være uddannet bibliotekar, (læse-)pædagog, el lign. Vi forventer desuden at du har:

  • Pædagogiske og relationelle kompetencer.

  • Netværkskompetencer.

  • Erfaring med, eller interesse for, vejledning og informationssøgning.

  • God organisatorisk forståelse.

  • Evnen til at være på og sætte dig selv i spil.

 

Det er en fordel hvis du har kompetencer inden for og viden om dialogisk læsning. Det er vigtigt at kunne formidle litteraturen til vores mindste på en inddragende og indlevende måde, hvor de bliver inviteret ind i historien og får lov at bidrage med deres egen fantasi og fortællinger.

Du kan se job- og personprofilen her.

Relevant uddannelsesbevis skal vedhæftes.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL og Forbundet Kultur og Information.

Tiltrædelse sker 1. april 2021.

Arbejdstid pr. uge er på 34 timer.

Vil du vide mere

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Malene Hansen på tlf. 5588 4129.

Ansøgningsfrist er søndag den 24. januar 2021. Hvis du går videre i forløbet, skal du løse en digital opgave inden første samtale. Opgaven skal løses mellem den 1. og 4. februar 2021.

Ansættelsessamtaler afholdes onsdag den 10. februar 2021.

Næstved Kommune har røgfri arbejdsdag.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Kontakt

Næstved Bibliotek og Borgerservice

Praktisk information
Oprettet:
11-01-2021
Udløber:
24-01-2021
Kviknummer:
LJA-81567271
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information,
Kultur
Beliggenhed
Lignende job
Region Midtjylland, Hospitalsenheden Midt
Viborg, Midtjylland
Frist:
07-03-2021
Skive Bibliotek
Skive, Vestjylland
Frist:
09-03-2021