I dag er der 
7
7
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Herning Bibliotekerne

Herning Bibliotekerne

|
Vestjylland
|
Indrykket 12-10-2020

Børnekulturformidler med indgående kendskab til børnelitteratur

Herning Bibliotekerne søger en børnekulturformidler med indgående kendskab til børnelitteratur.

Brænder du for børnelitteraturen, og brænder du igennem? Kan du se dig selv i den direkte betjening af bibliotekets mange børnelitteraturlæsere i dagligt samarbejde med bibliotekets øvrige formidlere og har du lyst til at være med til at omsætte bibliotekets børnelitteraturstrategi til praksis?

Vi søger en børnekulturformidler, som har styr på udviklingen inden for børnelitteraturen, som evner at omsætte sin viden til praksis, som sætter sig selv i spil i formidlingen af børnelitteraturen både lokalt, regionalt og nationalt, og som ønsker at indgå i bibliotekets arbejde med børnelitteraturen både fysisk og digitalt. Du bliver tilknyttet området Kultur & Medborgerskab og vil indgå i betjeningen af bibliotekets mange brugere af børnebiblioteket både på hovedbiblioteket og lokalbibliotekerne.

Arbejdsopgaverne ligger inden for disse områder:

  • Bemanding på Biblioteket i Herning (også aftener og weekender).

  • Bemanding på biblioteket på Hammerum-Gjellerup Bibliotek.

  • Tilrettelæggelse og afvikling af børnelitteraturaktiviteter.

  • Udvikling af læse- og litteraturkoncepter målrettet børn, unge og børnefamilier.

  • Udvikling og afvikling af læseklubber målrettet børn/unge.

  • Udvikling og drift af bibliotekets formidling af børnelitteratur via sociale medier.

  • Udvikling og afvikling af aktiviteter generelt i tæt samarbejde med bibliotekets øvrige børneformidlere.

 

Dine kompetencer:

Rygraden i din tilgang til arbejdet er serviceminded og engageret formidling, hvor du formår at kommunikere med børn og unge i øjenhøjde!

Erfaring med projekter/projektledelse ønskes, da den nye børnekulturformidler får ansvaret for nogle af bibliotekets store læse- og litteraturindsatser målrettet børn i deres fritid.

Indsigt i børns og unges læsevaner og forståelse for at omsætte den viden til unikke og inspirerende læse- og litteraturinitiativer for børn/unge individuelt, i grupper og for børnenes voksne.

Du kan lide en arbejdsdag med ansvar, medbestemmelse og høj puls.

Du er hjemmevant på sociale medier og kan producere indhold hertil og stiller i dig i øvrigt gerne selv foran kameraet.

Relevant videregående uddannelse.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Vi har en uformel og uhøjtidelig omgangstone, og vi tror på, at et godt arbejdsliv opnås gennem løbende dialog, medansvar, sparring og fokus på den enkeltes kompetencer.

Nærmere oplysninger om stillingen gives gerne af områdeleder Lise Nørskov-Thomsen på tlf. 21 66 71 45 / e mail: biblth@herning.dk 

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst og principperne i ny løn.

Lønniveauet ligger på 25-35.000 kr. om måneden eksklusiv pension og afhængig af kvalifikationer.

Stillingen er på fuld tid - 37 timer pr. uge med tiltrædelse 1. januar 2021.

Ansøgningsfrist: Fredag den 6. november 2020 kl. 12.00. Kun ansøgere, som har søgt online via ansøgningsskema på Herning Kommunes hjemmeside www.herning.dk, vil komme i betragtning. Samtaler forventes afviklet i uge 47.

Herning Bibliotekerne er en institution og arbejdsplads i konstant udvikling, der slår rekorder i antal besøgende og sætter nye standarder for et nutidigt og attraktivt bibliotekstilbud. Udover at være Herning Kommunes port til verdens viden og kultur, er biblioteket et oplevelsessted for kommunens borgere med fri adgang til seks fysiske biblioteker samt et stort digitalt bibliotekstilbud. Herning Bibliotekerne er tillige centralbibliotek og varetager en række koordinerende funktioner og udviklingsopgaver for bibliotekerne i Region Midtjylland.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Kontakt

Herning Bibliotekerne

Brændgårdvej 2
7400
Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-10-2020
Udløber:
06-11-2020
Kviknummer:
LJA-81262275
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information,
Kultur
Beliggenhed
Lignende job
Syddjurs biblioteker
Syddjurs, Østjylland
Frist:
02-12-2020
Viborg Bibliotekerne
Viborg, Midtjylland
Frist:
06-12-2020