I dag er der 
6
6
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Ballerup Bibliotek

Ballerup Bibliotek

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 31-10-2019

Børnebibliotekar med fokus på teknologiglæde

Ballerup Bibliotekerne søger en børnebibliotekar, som kan udvikle børnekultur og facilitere aktiviteter med teknologiglæde. Du skaber både uformelle, strukturerede og kreative aktiviteter - med udgangspunkt i børnenes og forældrenes egne idéer og erfaringer.

 

Folkebibliotekerne er en af de vigtigste indgange til information, litteratur og viden. Vi skal være klar som stifindere, og hjælpe børn og forældre med at navigere og skabe mening i et komplekst informationssamfund. Medierne og formidlingen af indhold forandrer sig i takt med den digitale udvikling med f.eks. filterbobler, fake news, digitale fodspor og efterspørgsel af nye kompetencer.

 

Ballerup Bibliotekernes kerneopgave er: At formidle kultur, viden og oplevelser i et frirum, hvor borgerne er medskabere. Vi er stifinder og skaber sammenhængskraft.

Du skal være med til at hjælpe børn og forældre videre fra at være forbrugere til i højere grad at blive medskabere via børnelitterære og teknologiske tilbud.

 

Du gør dette i samarbejde med kolleger i vores Makerspace, i børnebiblioteket i Ballerup og i kulturhusene i Skovlunde og Måløv. Ud over dine særlige ansvarsområder kommer du til at deltage i en række projekter og tværgående opgaver.

 

VI SØGER EN KOLLEGA DER

 

  • understøtter teknologiforståelse i vores tilbud til skolerne samt børn og familier i deres fritid

  • har vagter i vores Makerspace og børnebiblioteket

  • har didaktiske kompetencer inden for digital dannelse (bruger-, refleksive og skaberkompetencer), og kan omsætte dem i praksis

  • er imødekommende og opsøgende, og trives i et travlt bibliotek

 

 

I ansøgningen skal du have holdninger til, hvordan vi omsætter luftige begreber som digital dannelse og læring til konkrete aktiviteter, samt hvordan vi skaber relationer og får nye brugere. Du skal komme med nye bud på, hvordan vi som bibliotek ruster Ballerups borgere til fremtidens digitale platforme og ny teknologi. Vi vil gerne høre dine gode ideer, og hvordan du vil gøre dem til virkelighed.

 

Vi forventer, at du er velfunderet i en biblioteksfaglighed - gerne uddannet bibliotekar eller cand. scient. bibl. Du har viden om biblioteksudvikling og erfaring med projekt- og udviklingsarbejde, og så er du god til at samarbejde med både kollegaer, borgere og andre interessenter.

 

Vi arbejder resultatorienteret, og ønsker løbende at kunne udvikle på eksisterende og nye tilbud. Derfor vil det være en fordel, at du kan anvende effektmåling som værktøj.

 

VI TILBYDER

 

  • et spændende job på 37 timer om ugen med start 1. januar eller snarest derefter

  • engagerede kollegaer, der brænder for kultur, fysisk og digital formidling og god service

  • travle og uforudsigelige dage med ugentlig aftenvagt og weekendvagt hver 4. uge

  • stor indflydelse på arbejdsopgaverne og løsningen af samme.

 

 

BALLERUP BIBLIOTEKERNE BESTÅR AF

Et bibliotek og 2 kulturhuse, der begge indeholder biblioteksfunktion.

 

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR

Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Der vil blive indhentet en tilfredsstillende børneattest.

 

YDERLIGERE INFORMATION

Kontakt Michael Anker, digital leder, på telefon 2913 5058.

 

ANSØGNINGSFRIST: 18. NOVEMBER 2019 - KL. 10.00

Vi forventer at holde samtaler onsdag d. 20. november.

 

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på send ansøgning og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

 

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

 

I Ballerup Kommune er vi fælles om fremtiden. Vi møder borgerne i øjenhøjde, og sammen finder vi de gode løsninger på tværs af institutioner, foreninger og erhvervsliv. Vi arbejder hele tiden på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor alle medarbejdere trives, udvikler sig og leverer en professionel service til borgere og virksomheder.

Kontakt

Ballerup Bibliotek

Banegårdspladsen 1
Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
31-10-2019
Udløber:
18-11-2019
Kviknummer:
LJA-76947458
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information
Beliggenhed
Lignende job
Rebild Kommune
Rebild, Nordjylland
Frist:
05-10-2020
Skive Bibliotek
Skive, Vestjylland
Frist:
25-09-2020