I dag er der 
3
3
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Holstebro Kommune

Holstebro Kommune

|
Vestjylland
|
Indrykket 01-03-2019

Børnebibliotekar

Brænder du for biblioteksudvikling og formidling til børn og unge? Så er du måske vores nye kollega på Holstebro Bibliotekerne

 

Holstebro Bibliotekerne har igennem de senere år arbejdet ud fra en vision om fremtidens bibliotek. Visionen kalder vi for Borgernes Levende Bibliotek, og med den har vi blandt andet fokus på at sikre, at bibliotekerne er relevante for alle borgere, og at vi tænkes ind, når vi udvikler rammerne for det gode liv i Holstebro Kommune. Konkret har visionen betydet, at vi har udvidet den betjente åbningstid i Holstebro til kl. 22.00 i hverdagene, og at vi via partnerskaber har udvidet antallet af samarbejdspartnere og arrangementer radikalt. De mange tiltag har betydet, at borgere og samarbejdspartnere i højere grad har taget biblioteket til sig hvilket igen har medført en stor stigning i besøgstallet. Lokalbibliotekerne i Vinderup og Ulfborg er en del af denne satsning, og vi ønsker, gennem lokale partnerskaber og samarbejder, at skabe endnu mere liv og aktivitet i og omkring bibliotekerne i de mindre lokalsamfund.

 

Et af de steder, vi oplever den største stigning i efterspørgslen, er på børne- og ungdomsområdet. Derfor søger vi en dygtig og engageret kollega til vores afdeling for Læring og Udvikling. Her har vi fokus på udvikling af en lang række partnerskaber med dagplejere, dagtilbud og skoler, men det er også her, vi hele tiden forsøger at udvikle den måde, vi formidler og designer de rum, som børn og unge møder på bibliotekerne. De senere år har vi haft et stærkt fokus på at udvikle formidlingstilbud, der er koblet op på en tanke om leg og bevægelse.

 

Personlige kompetencer

Vi søger efter dig, som

 • trives og har det sjovt i selskab med børn og unge

 • har en særlig forkærlighed for at arbejde på et børnebibliotek

 • ligeledes har lyst til at arbejde med biblioteksudvikling på et af vore lokalbiblioteker

 • kan lide at sætte sig selv i spil, og omsætte ideer til praksis

 • kan lide at pleje nuværende samarbejder og kontakter, men også finder det interessant at skabe nye forbindelser

 • kan arbejde fokuseret og selvstændigt, men også bidrage til et positivt samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere

 • har et positivt livssyn, og sætter pris på et godt grin.

 

Faglige kompetencer

Vi leder efter dig, der

 • er funderet i børnelitteraturen, og optaget af måden, vi formidler til børn på

 • kan betjene både børn og voksne biblioteksbesøgende

 • trives med at have to arbejdssteder i det daglige

 • finder planlægning og afholdelse af aktiviteter og arrangementer sjovt og udfordrende

 • ser kontakten til områdets dagtilbud og skoler som en mulighed for nye samarbejder

 • finder det spændende og kompetenceudviklende at arbejde med en legende tilgang til læring, i formidlingen til børn og unge

 • har lyst til at være med i udviklingen af fremtidens bibliotek i Holstebro Kommune.

 

Din baggrund kan være Bibliotekar.D.B eller Cand.scient.bibl., men vi er også åbne for andre fagligheder i forhold til stillingen. Når du ansættes ved Holstebro Bibliotekerne, har du flere arbejdssteder; nemlig i Holstebro, Vinderup og Ulfborg. Dog vil du primært have tjenestested ved Holstebro og Ulfborg biblioteker.

Vores åbningstider betyder, at du skal være indstillet på at indgå i aften- og weekendvagter, og skal beregne et antal timer uden for normal arbejdstid til afvikling af aktiviteter og arrangementer.

I din ansøgning må du gerne komme med eksempler på, hvordan dine personlige og faglige kompetencer kan bringes i spil i stillingen.

 

Praktiske oplysninger

Vi har brug for en kollega, der kan starte senest 1. maj 2019. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer.

Du vil blive en del af afdelingen for Læring og Udvikling, og du vil indgå i et lokalbiblioteksteam med kolleger fra andre afdelinger, som betjener ét eller flere lokalbiblioteker.

 

Vil du vide mere?

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder af Læring og Udvikling, Vita Debel, på telefon 96 11 68 41 eller 40 50 76 40.

Vi henviser i øvrigt til Holstebro Biblioteks hjemmeside.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og reglerne om Ny løn.

 

Vi forventer at holde ansættelsessamtalerne fredag den 22. marts 2019.

 

Deadline for ansøgning

18. marts 2019 08:00

 

 

Medarbejder i Holstebro Kommune

Vi arbejder for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel og faglig udvikling. Se mere om kommunens værdier, og hvordan det er at være ansat i organisationen på www.holstebro.dk/arbejdsliv.

 

Holstebro er en langstrakt kommune med 58.500 indbyggere mellem Vesterhavet og Limfjorden og er Nordvestjyllands kraftcenter for kultur, handel, uddannelse og erhverv.

 

I Holstebro Kommune har vil Kulturen til forskel. Vi bruger kultur som drivkraft for vækst og udvikling - og til at bygge bro til hinanden.


Kontakt

Holstebro Kommune

Kirkestræde 11
7500
Holstebro
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-03-2019
Udløber:
18-03-2019
Kviknummer:
LJA-71147950
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information
Beliggenhed
Lignende job
Solrød Kommune, Munkekærskolen
Solrød, Storkøbenhavn
Frist:
08-06-2020