I dag er der 
5
5
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Vesthimmerlands Biblioteker

Vesthimmerlands Biblioteker

|
Nordjylland
|
Indrykket 23-03-2020

BIBLIOTEKSMEDARBEJDER MED FLAIR FOR PROJEKTSTYRING

Brænder du for at give en god service til biblioteksbrugerne, og er ord som procesplanlægning og Gantt-diagrammer ikke fremmede for dig?

 

Brænder du for at give en god service til biblioteksbrugerne, og er ord som procesplanlægning og Gantt-diagrammer ikke fremmede for dig? Så er du måske vores nye kollega. Vi har nemlig brug for en kreativ sjæl, der samtidig tænker helhedsorienteret, kan føre idéer ud i livet og har evnen til at spotte tendenser og udvikling inden for biblioteksverdenen. Du skal selvfølgelig også have lyst til at arbejde i bibliotekets udlån.

 

Du vil bl.a. blive en del af projektet Udvikling og kompetence, som har til formål at lave løbende temperaturmålinger på organisationen og reagere herpå. Projektet fungerer som tæt sparringspartner for ledelsen, hvad angår kompetenceudvikling, strategisk og organisatorisk udvikling.

 

Hos Vesthimmerlands Biblioteker arbejder vi projektorienteret, og du vil indgå samarbejde på kryds og tværs af kollegaer og kompetencer. Derfor skal du både kunne arbejde selvstændigt, men samtidig være en teamplayer, der træder til, hvor og når der er brug for dig. Med mange projekter i udvikling har vi brug for en hjælpende hånd til at styre vores projekter fra start og helt i mål. Derfor vil du få en understøttende rolle over for kollegerne i forbindelse med projektarbejde, så du skal kunne være i stand til at skære igennem og kræve noget af både dig selv og dine kolleger.

 

Derfor lægger vi vægt på, at du

  • er dygtig til at facilitere og drive processer samt overholde deadlines

  • er inspirerende og igangsættende, men også kan følge projekterne til dørs

  • er god til at motivere og inddrage

  • er god til skriftlig og mundtlig formidling

  • er udadvendt og trives i rollen som aktiv formidler

  • elsker den personlige kontakt med brugerne og er serviceorienteret

  • har lyst til at arbejde i bibliotekets udlån

 

Det er ikke et krav, at du har en bibliotekarisk uddannelsesbaggrund, men erfaring med biblioteksarbejde vil det være en fordel. Vi vægter dine kompetencer og din gennemslagskraft højere end din uddannelsesmæssige baggrund.

 

Om Vesthimmerlands Biblioteker

Vi er en udviklingsorienteret og innovativ organisation, som er beskrevet som værende et førende eksempel på Walk the talk i biblioteksregi. Vi er organiseret i seks hovedprojekter med hvert sit indsatsområde: Kommunikation og Markedsføring, Litteraturformidling, Liv på biblioteket, Samskabelse og samarbejde, Uddannelse og læring samt Udvikling og kompetence. Vi arbejder på kryds og tværs af projekter og har en bred pallette af kompetencer og uddannelsesbaggrunde. Alle medarbejderne har indflydelse på forandringsprocesser og projektidéer.

 

Vesthimmerlands Biblioteker består af fire biblioteker og 15 medarbejdere. Vi tilbyder dig en arbejdsplads med glade kollegaer, stor frihed og åbenhed over for nye idéer. Vi har en uhøjtidelig omgangsform og sætter pris på et godt grin både i hverdagen og til vores sammenkomster uden for arbejdstiden.

 

Stillingen er på 37 timer til besættelse pr. 1. maj 2020 eller snarest muligt derefter. Du indgår i bibliotekets bemanding, hvilket inkluderer 2 ugentlige udlånsvagter til kl. 17 samt hver 4. fredag. Du vil blive tilknyttet to primære arbejdssteder, men kan blive bedt om at hjælpe med vagtdækning mv. på alle fire biblioteker. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

 

Samtaler forventes gennemført efter Påske

Hvis du indkaldes til samtale, kan du blive præsenteret for en case, som skal præsenteres til samtalen.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at kontakte Randi Kristensen på 99 66 85 34 eller bibliotekschef Bo Jacobsen på tlf. 99 66 85 06.

 


Kontakt

Vesthimmerlands Biblioteker

Søndergade 24
9600
Aars
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-03-2020
Udløber:
30-03-2020
Kviknummer:
LJA-79922206
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information,
Kommunikation og medier,
Kultur
Beliggenhed
Lignende job
Holbæk Kommune - Holbæk Bibliotek
Holbæk, Vestsjælland
Frist:
14-08-2020
Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig
Flensborg (by)¤Syd- og Sønderjylland
Frist:
17-08-2020