I dag er der 
1
1
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Frederikssund Bibliotekerne

Frederikssund Bibliotekerne

|
Nordsjælland
|
Indrykket 08-09-2020

Bibliotekschef til Frederikssund Bibliotekerne

Vores bibliotekschef har valgt at gå på pension. Derfor søger vi en ny chef til Frederikssund Bibliotekerne. Det er en spændende stilling med ansvar for både drift og udvikling i en veldrevet og udviklingsorienteret organisationen. Vi har mange spændende muligheder, udfordringer og dygtige og engagerede medarbejdere. Frederikssund Bibliotekerne er én af flere kulturinstitutioner i kommunen, som i øvrigt har et rigt og varieret kultur- og fritidsliv. Bibliotekerne er en prioriteret og vigtig kulturinstitution, og kommunen har en klar holdning til at bibliotekerne er en vigtig del af kulturlivet og det levende lokalsamfund.

 

Vi har mange spændende opgaver, som venter på dig

Du skal formå både at have styr på driften og sikre bibliotekernes fortsatte udvikling. Det indebærer, at du har styr på den samlede økonomi, som er på ca. 19 mio. kr. Samtidigt skal du sætte den udviklingsmæssige retning, som sikrer et tidssvarende og moderne bibliotekstilbud, der lever op til brugernes behov, og som formår at udnytte fremtidens digitale muligheder. Du skal bl.a. være med til at konkretisere kommunens nye Fritidspolitik fra april 2020.

 

Du er også personaleleder for bibliotekernes personale, som forventer en nærværende leder, der prioriterer at skabe gode arbejdspladser med høj trivsel, godt arbejdsmiljø og de rette udfordringer for den enkelte.

 

Ud over at lede Frederikssund Bibliotekerne forventer vi, at du spiller en aktiv rolle i kulturledergruppen og tager et medansvar for udviklingen af kulturen bredt set i kommunen.

 

Du kan læse mere om opgaverne i jobprofilen her.

 

Dine kompetencer og ledelsesstil

Vi er åbne overfor din uddannelsesbaggrund, men vi forventer, at du har ledererfaring og et godt kendskab til biblioteksdrift. Du brænder for ledelse og har en ledelsesstil præget af tydelighed og åbenhed. Du kan delegere opgaver, med ved også hvornår, du selv har bolden. Du kan træffe beslutninger og eksekvere, og gør det ved at inddrage og involvere og deler gerne dine mellemregninger.

 

Din ledelsesstil og dine personlige kompetencer betyder, at du møder andre med tillid og hurtigt får skabt gode samarbejdsrelationer. På den måde får du følgeskab af dine medarbejdere, også i svære forandringsprocesser. Du kan også gå forrest, når det er nødvendigt.

 

Du har forståelse for og ved, hvordan man leder i en politisk styret organisation, hvor du også skal implementere politiske beslutninger.

 

Praktiske informationer

Du ansættes i Frederikssund Bibliotekerne efter gældende overenskomst. Din fysiske lokation vil primært være på biblioteket i Frederikssund, Jernbanegade 24, men du skal også være en synlig leder på de øvrige tre biblioteker.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Centerchef Anders Munch Skovgren på tlf. 20 28 94 58 eller souschef Hanne Rysbakke på tlf. 47 35 30 17

 

Ansøgningsfristen er den 28. september 2020, og der holdes samtaler den 6. oktober og igen den 21. oktober.

Detaljeret tidsplan fremgår af jobprofilen. Der indgår test i ansættelsesforløbet.

 

Du søger stillingen gennem Frederikssund Kommunes hjemmeside på www.frederikssund.dk/job

 

Mere om stillingen

Ansættelsesforhold: Fuldtid

Tiltrædelse: 01. dec 2020

Kontakt: Centerchef Anders Munch Skovgren eller souschef Hanne Rysbakke

Kontakt

Frederikssund Bibliotekerne

Jernbanegade 24
3600
Frederikssund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-09-2020
Udløber:
28-09-2020
Kviknummer:
LJA-81045996
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information,
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
DTU
Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn
Frist:
11-07-2021