I dag er der 
3
3
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Hjørring Bibliotekerne

Hjørring Bibliotekerne

|
Nordjylland
|
Indrykket 21-02-2019

Bibliotekar/Teamkoordinator

Hjørring Bibliotekerne søger en bibliotekar DB/cand.scient.bibl., der har lyst til at styrke bibliotekets formidlingspotentiale.

 

Du bliver en del af Team Formidling og Litteratur, hvor der i alt er ni medarbejdere. Du får rollen som teamkoordinator og skal sikre og understøtte en værdi- og dialogbaseret kommunikation mellem kolleger og ledelse. Som teamkoordinator deltager du i ugentlige koordineringsmøder med de øvrige teamkoordinatorer og ledelsen og bidrager til kvalificering og implementering af de fælles beslutninger. Derudover vil der være opgaver i forhold til skemalægning.

 

Om teamet og jeres opgaver

Vi lægger meget stor vægt på bibliotekets fysiske rum, og Team Formidling og Litteratur har fokus på formidlingen i biblioteksrummet. Til stillingen hører en del betjening af borgere, og vi tager det som en selvfølge, at du sætter en ære i at give alle en god betjening uanset deres alder, interesser og livssituation. Det vil være en fordel, hvis du interesserer dig for børnelitteratur og har lyst til at gøre litteraturen og sproget levende for fremtidens voksne.

 

Vi forventer, du er i stand til at bevare roen og overblikket i en uforudsigelig hverdag.

Vi håber, du kommer med energi, åbne øjne og ikke mindst en stor lyst til at indgå i et kollegialt fællesskab, der er varmt og uhøjtideligt.

 

Hvem er vi?

Hjørring Bibliotekerne vægter den professionelle biblioteksfaglighed meget højt. Vi har en innovativ indretning med farvespræl, lys og højt til loftet. Vi arbejder kontinuerligt med at udvikle vores fantastiske rammer og de tilbud, vi giver og vi samarbejder gerne om projekter og aktiviteter med borgerne, aktører fra kulturlivet samt regionens øvrige biblioteker. Vi har hånden på hjertet, foden på jorden og en vilje til at bevæge os ud over kanten, når det gælder.

 

Hjørring Bibliotekerne tæller udover hovedbiblioteket i Hjørring lokalbiblioteker i Hirtshals, Sindal, Løkken og Vrå.

 

Praktiske oplysninger

Ansøgningsfristen er 19. marts 2019.

Ansættelse pr. 1. maj 2019 i en fuldtidsstilling med fleksibel arbejdstid.

Du skal forvente at have en fast vagt hver 7. lørdag og en fast ugentlig vagt til kl. 18.

 

Der afholdes samtaler mandag, den 25. marts.

 

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

 

Forud for endelig ansættelse indhentes børneattest.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte bibliotekschef Benthe Hansen på telefon 7233 4814 eller souschef Janni Sørensen på telefon 7233 4825.

Besøg også vores hjemmeside www.hjbib.dk og mød os på Facebook, Instagram og YouTube

Kontakt

Hjørring Bibliotekerne

Østergade 30
9800
Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-02-2019
Udløber:
19-03-2019
Kviknummer:
LJA-70909265
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information
Beliggenhed
Lignende job
Solrød Kommune, Munkekærskolen
Solrød, Storkøbenhavn
Frist:
08-06-2020