I dag er der 
7
7
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Odense Biblioteker og Borgerservice

Odense Biblioteker og Borgerservice

|
Fyn
|
Indrykket 01-07-2020

Bibliotekar/Cand. Scient. Bibl. til Odense Biblioteker og Borgerservice

Har du lyst til at arbejde med faglitteratur og har interesse for IT-formidling, læring og makeri, så er dette stillingen for dig.

 

Team Viden og Information er Odense Biblioteker og Borgerservices faglitterære team. Du vil indgå i arbejdet med den faglitterære formidling og arbejdet med bibliotekets elektroniske ressourcer. Derudover varetager vi bibliotekets fjernlånsopgave. I teamet indgår også Lokalhistorisk Bibliotek, som er en del af Historiens Hus. Et samarbejde mellem Odense Biblioteker og Borgerservice og Stadsarkivet.

 

Vi arbejder desuden med en lang række projekter og centralbiblioteksopgaver. Team Viden & Information består af 11 personer med hver deres specialist opgave.

 

I teamet arbejder vi ud fra denne vision: At styrke og inspirere til faglitterære oplevelser. Lokalt, nationalt og digitalt.

 

Om jobbet

Dine vigtigste opgaver bliver: 

  • Udvikling af e-læringskoncepter til forskellige målgrupper og produktion af disse bl.a. i Eurekos.

  • Formidling af teknologi og udvikling af bibliotekets makeraktiviteter.

  • Formidling af bibliotekets digitale tjenester.

  • Udlånsvagter med betjening af borgere i alle aldre men med mange studerende.

  • Indgå i samarbejdet om udvikling og pleje af den fysiske materialebestand med fokus på IT og de tekniske fag.

  • Indgå i vores fjernlånsarbejde.

 

Om dig

Vi forventer, at du er uddannet bibliotekar/Cand. Scient. Bibl. eller lignende uddannelse. Følger den teknologiske udvikling og ser muligheder for at bruge teknologien i bibliotekets tilbud. Vi søger ikke en systemadministrator men en person, der interesserer sig for den digitale transformation og som kan inspirere os til fortsat at udvikle os og formidle det overfor bibliotekets brugere.

 

Du bliver en del af et godt og socialt arbejdsfællesskab med en humoristisk tone og højt til loftet.

 

Om os

Odense Biblioteker og Borgerservice er en af Fyns største kulturinstitutioner. Hvert år besøger flere end en million borgere Hoved- og musikbiblioteket samt Borgerservice i Borgernes Hus eller ét af vores 7 lokalbiblioteker i Odense. Her møder de et moderne og stærkt bibliotekstilbud både fysisk og online.

 

I Borgerservice hjælper vi byens borgerne med en bred vifte af opgaver lige fra pas og kørekort til hjælp med digital selvbetjening. Vi er bindeleddet til det digitale Danmark og yder hjælp til såvel de borgere, der er selvkørende, og dem, der har brug for ekstra støtte.

 

Odense Biblioteker og Borgerservice er er en del af By- og Kulturforvaltningen placeret under afdelingen Fritid og Kultur. Vi er en central del af Odenses transformation og byens liv, og samarbejder bredt med bl.a. uddannelsesinstitutioner, virksomheder og byens foreningsliv om at skabe en aktiv by og et moderne bibliotekstilbud, hvor alle kan udfolde deres livsprojekter.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, og du skal være indstillet på lørdagsarbejde og en aftenvagt pr. uge. Derudover kan der forekomme arbejde ud over almindelig arbejdstid.

 

Vil du vide mere

Vil du vide mere er du meget velkommen til at kontakte teamleder Eva Falkesgaard Hansen på efh@odense.dk eller hovedbibliotekschef Jens Winther Bang Petersen på jwbp@odense.dk.  

 

Du finder mere information om Odense Biblioteker og Borgerservice på vores hjemmeside her

 

Det praktiske

Ansøgningsfristen er søndag, den 19. juli 2020. Samtaler forventes afholdt torsdag, den 30. juli 2020.

Kontakt

Odense Biblioteker og Borgerservice

Østre Stationsvej 15
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-07-2020
Udløber:
19-07-2020
Kviknummer:
LJA-80571869
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information
Beliggenhed
Lignende job
Holbæk Kommune - Holbæk Bibliotek
Holbæk, Vestsjælland
Frist:
14-08-2020
Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig
Flensborg (by)¤Syd- og Sønderjylland
Frist:
17-08-2020