I dag er der 
1
1
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Bornholms Biblioteker

Bornholms Biblioteker

|
Bornholm
|
Indrykket 04-01-2019

Bibliotekar ved Bornholms Folkebiblioteker

Besættes pr.

01-02-2019

 

Vil du være med til at udvikle de åbne biblioteker på Bornholm?

Ved Bornholms Folkebiblioteker er en stilling som bibliotekar på fuld tid ledig til besættelse den 1. februar 2019 eller snarest derefter. Arbejdsområdet omfatter publikumsbetjening på folkebiblioteket i Rønne og kombibiblioteket i Hasle. Derudover skal vores nye kollega bidrage med sine gode ideer i vores løbende drøftelser af den faglige udvikling, hvor vi gør de bedste ideer til virkelighed.

 

Du er uddannet bibliotekar med flair for formidling og klar til at indgå i et kreativt og engageret teamwork som gør sig bemærket i lokalsamfundet. Du kommunikerer godt med både børn og voksne, og du har evner for at samarbejde bredt med andre aktører fra både skoler, institutioner og foreninger.

 

Bornholms Folkebiblioteker er decentralt orienteret med 7 betjeningssteder til kommunens ca. 40.000 indbyggere. Alle bibliotekerne har status som åbne biblioteker med fuldt servicetilbud omfattende fysisk og virtuel formidling af viden og oplevelser til børn og voksne. Vores ambition er at biblioteket skal være lokalsamfundets naturlige mødested, der gør en synlig forskel, og vi vil derfor være kendt for især vores kulturelle arrangementer. Vi organiserer alt arbejdet i 4 tværgående teams, og du skal arbejde i 2 af disse. Læs om vores visioner, værdigrundlag og daglige arbejde på https://bibliotek.brk.dk

 

Stillingen er på fuld tid med 2 sene vagter om ugen samt vagt hver 4. lørdag.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

 

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den 22. januar 2019.

 

Ansættelsessamtaler vil foregå i uge 5.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte bibliotekslederen på tlf. 5692 6810

 

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Som den eneste kommune i landet har Bornholm sit eget Vækstforum og egen regional udviklingsplan, og vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

 

www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

 

www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

 

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

 

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på http://næstestopbornholm.dk/  

 

Ansøgningsfrist

22-01-2019 23:59

Kontakt

Bornholms Biblioteker

Pingels Alle 1
3700
Rønne
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-01-2019
Udløber:
22-01-2019
Kviknummer:
LJA-69312096
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information
Beliggenhed
Lignende job
Norddjurs Biblioteker - Grenå Bibliotek
Norddjurs - inkl. Anholt, Østjylland
Frist:
30-09-2019