I dag er der 
4
4
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Greve Bibliotek

Greve Bibliotek

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 22-08-2017

Bibliotekar til udvikling af ungdomskultur

Du bliver en vigtig brik i vores udvikling af ungebiblioteket og en naturlig del af vores sprudlende driftsgruppe for børn & unge.

 

Jobbet

Som børne/unge bibliotekar på Greve Bibliotek er du en væsentlig aktør i det kommende strategiske fokusområde, Tidlig Indsats, som er det ene af 3 fokusområder på Greve Bibliotek 2018-2020. Du er med til at udforme fokusområdet i forhold til målgruppen unge i alderen 13-25 år, så netop den gruppe de kommende år oplever en forskel i Greve Kommune og især på bibliotekerne.

 

Du arbejder på tværs af organisationen. Du tester og indfører nye metoder til arbejdet sammen med unge. Du navigerer ubesværet med digitale færdigheder i hverdagen og deler din erfaring med borgere såvel som kolleger. Du stiler mod forstyrrelser og forandrer måden vi arbejder med ungekultur.

 

Dine succeskriterier i jobbet er nært knyttet til de opgaver, vi har beskrevet ovenfor. Derudover indgår du i vagtdækning i biblioteket, er en del af skolesamarbejdet og hjælper med at løfte fælles opgaver i driftsgruppen Børn. Du får desuden mulighed for at være med til at udvikle workshops og læringsforløb i vores kommende børne- og ungerettede 2D/3D makerspace.

 

Om dig

Du har erfaring med og interesse for ungdomskultur. Du læser bøger og brænder for at formidle litteratur. Du benytter digitale kanaler i hverdagen og har en holdning til folkebibliotekernes digitale muligheder. Du har nogle særlige interesser, fx. tegneserier, gadgets, film, musik eller noget nyt og anderledes, som kan relatere sig til ungdomskultur og folkebibliotek.

 

Du sætter en dyd i at være en god kollega og har blik for samarbejde. Selvom vi har travlt, er der tid til et smil og en inspirerende historie. Du nørder udvendigt og deler din viden.

 

Du må gerne være cand. scient. bibl. eller bibliotekar DB, men vi vil også gerne i dialog med andre faglige kompetencer.

 

Øvrige oplysninger

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst. Ved ansættelse vil børneattest blive indhentet.

Ansøgningsfrist fredag d.15.9. Samtaler forventes afholdt mandag d.25.9.

Stillingen er på 37 timer med tiltrædelse d. 1. november 2017 eller snarest derefter.

Du er velkommen til at kontakte Publikumschef John H.U.K. Larsen på tlf. 43 95 80 26 eller Vicestadsbibliotekar Tina Østergaard Kahn, tlf. 43 95 80 67, hvis du vil høre mere om stillingen.

Kontakt

Greve Bibliotek

BibliotekPortalen 2
2670
Greve
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-08-2017
Udløber:
15-09-2017
Kviknummer:
LJA-48732231
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Vordingborg Bibliotekerne
Vordingborg, Sydsjælland inkl. Møn
Frist:
28-06-2018
Vordingborg Bibliotekerne
København, Storkøbenhavn
Frist:
28-06-2018