I dag er der 
6
6
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Langeland Bibliotek

Langeland Bibliotek

|
Sydfynske øer
|
Indrykket 08-11-2019

Bibliotekar med hjerte for børn, bibliotek og børnekultur søges

Langeland Kommune søger en bibliotekar DB/cand.scient.bibl. eller med lignende baggrund med fokus på børn og unge til ansættelse pr. 1. januar 2020 eller snarest herefter.

Børneområdet er centralt for udviklingen af biblioteket på Langeland, og der er masser af spændende udviklingsopgaver både nogen, der er i gang, og nogen der står på spring for at blive realiseret. Du vil få stor indflydelse på denne udvikling.
 
Langeland Bibliotek er et bibliotek, der lægger vægt på udvikling og forandring. Vi udvikler os i samspil med brugerne, samtidig med at vi internt arbejder med læring, formidling og med at komme længere ud end til dem, der bruger os i forvejen. Vi arbejder på tværs, og du vil kunne blande dig i alt men dit fokus skal være på børn og unge. Vores kerneopgave har vi i fællesskab defineret som:
Langeland Bibliotek skal fremme oplysning, uddannelse og kulturel aktivitet igennem hele livet og herigennem medvirke til det gode liv på Langeland.

Du skal arbejde med at udvikle relationer til børn, forældre og dem, der fagligt beskæftiger sig med målgruppen. Du skal kunne indgå i partnerskaber og ikke være bange for at tage initiativer. Til gengæld er der højt til loftet og mange muligheder i et samfund, hvor vi profiterer af at være tæt på borgerne. Som vores børnebibliotekar er du Langeland Kommunes repræsentant i det børnekulturelle netværk i Kulturregion Fyn, ligesom du skal arbejde med børns læsning som udtrykt i bl.a. forslaget til National Læsestrategi og i et kommende håndslag fra bibliotekslederne.

Flagskibet indenfor børnekulturen på Langeland er Børnekulturfestivalen i efterårsferien, en hovedopgave for vores børnebibliotekar. Den har eksisteret siden 2002 og er et samarbejde med de mange aktører, der laver noget for børn og familier, turister og lokale. Langeland har mange turister og faste besøgende, der nyder den skønne natur og bruger de mange kulturaktiviteter, der foregår året rundt. I det hele taget er det en kommune, hvor mange deltager og bidrager. Det er biblioteket også en del af.

Du kan være med til at præge udvikling og indhold i en mindre kommune, hvor der aldrig er langt fra tanke til handling. Og hvor det er nemt at gøre en forskel.
 
Vi forventer, at du har god forstand på it, kan udvikle det og bruge det aktivt i samspillet med børn og unge.

Du skal være uddannet bibliotekar eller have en uddannelse, der kan matche ovenstående krav.
    
Du vil indgå på lige fod med alle i den daglige drift, du vil have en ugentlig aftenvagt, hvor du skal køre vores bogbil, vores mobile bibliotek, samt vagt hver 4. lørdag.
 
Kontakt
biblioteksleder bibliotekschef Anni Bagge Jensen, hvis du vil høre nærmere abje@langelandkommune.dk eller tlf. 63 51 63 30 / mobil: 29 17 03 26.

Ansøgningsfrist: 28. november 2019

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 3. december 2019.

Send ansøgning vedlagt dokumentation for uddannelse og erfaring via nedenstående link senest den 25. november 2019.

 

Langeland Kommune har knap 12.600 indbyggere med udsigt til vandet næsten hvor som helst fra, og med langt over 100 km kyststrækning. Befolkningen består af masser af initiativrige borgere, og der er et stort kreativt miljø i en ø-kommune med menneskeligt overskud. Biblioteket spiller en aktiv rolle i lokalsamfundet og arbejder sammen med private og offentlige samarbejdspartnere på kultur-, samfunds- og vidensfronten, ligesom vi indgår aktivt i det fynske samarbejde. Vi tilbyder en varieret og afvekslende dagligdag med plads til begejstring, projekter og nytænkning. Vi arbejder på tværs i et frugtbart samarbejde, hvor vi kender både hinandens styrker og svagheder, og hvor vi indgår i det lokale liv og fællesskab, med udsyn til hele verden.

Kontakt

Langeland Bibliotek

Østerport 5-7
5900
Rudkøbing
Praktisk information
Oprettet:
08-11-2019
Udløber:
25-11-2019
Kviknummer:
LJA-77269712
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information
Beliggenhed
Lignende job
Rebild Kommune
Rebild, Nordjylland
Frist:
05-10-2020
Skive Bibliotek
Skive, Vestjylland
Frist:
25-09-2020