I dag er der 
6
6
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Odense Biblioteker og Borgerservice

Odense Biblioteker og Borgerservice

|
Fyn
|
Indrykket 02-07-2020

Bibliotekar med fokus på relationer og lokale fællesskaber til Odense Biblioteker og Borgerservice

Vil du være en del af to stærke og velfungerende teams med alsidige arbejdsopgaver, højt til loftet og mange udviklingsmuligheder? Kan du se litteraturformidlingen fra nye vinkler og gøre gode ideer til virkelighed?

 

Odense Biblioteker og Borgerservice søger en kollega på fuld tid til en kombineret stilling i Team Oplevelse på Odense Hovedbibliotek og i Team Tarup/Korup på Tarup Bibliotek. Du skal være uddannet bibliotekar DB, cand. scient. bibl. eller have en anden relevant uddannelse.

 

Vi søger en kollega, som vil være med til at udvikle fremtidens bibliotek, som et sted, hvor vi gennem fællesskaber skaber læring og kulturelle aktiviteter. Du skal samtidig have lyst til en hverdag, med tæt kontakt til bibliotekets brugere og med formidling af viden og litteratur.

 

Om jobbet

Mange både offentlige og private partnere vil gerne samarbejde med biblioteket. Din opgave bliver at være åben og opsøgende overfor forskellige lokale samarbejder, se mulighederne og også gerne selv opsøge dem. Du skal sammen med kollegerne, være med til at styrke de to biblioteker, som levende kulturhuse med forankring i det lokale. Du skal have interesse for at formidle litteratur og kunst, og kunne formidle i øjenhøjde og i samspil med brugerne.

 

Du kommer til at engagere dig i opgaver på begge biblioteker, men vi ser også gerne, at du bygger bro mellem hovedbibliotek og lokalbibliotek og har blikket for hvornår et samarbejde på tværs giver mening.

 

På Hovedbiblioteket bliver du engageret i Sprogcaféen, som hver tirsdag er åben for alle, der ønsker at øve sit danske i et fællesskab med andre. Cafeen drives af frivillige.

 

Du kan desuden få opgaver som materialepleje, telefonvagter i Biblioteket Kommer-ordningen på Hovedbiblioteket samt udstedelse af pas på Tarup Bibliotek.

 

Odense Hovedbibliotek er beliggende i Borgernes Hus. Det er et levende hus, som hver dag er fyldt med mange forskellige gæster. Det er også et levende kulturhus, der rummer et væld af forskellige aktiviteter, som du skal være med til at understøtte.

 

Tarup Bibliotek er et af Odenses store lokalbiblioteker. Det er et stort etrumsbibliotek, som er beliggende i et aktivt nærområde med Tarup Centret som nærmeste nabo.

 

Om dig

  • Har lyst til at engagere dig i 2 teams

  • Stærk til relationer og til at samarbejde med frivillige og eksterne partnere

  • I stand til at afvikle såvel små som store aktiviteter og arrangementer

  • Lyst og evne til at have vagter i udlånet med tæt kontakt til publikum

  • Kan og vil samarbejde med kollegerne

  • Kan både arbejde selvstændigt og sammen med andre

  • Har humor og er engageret i dit arbejde

 

Om os

Odense Biblioteker og Borgerservice er en af Fyns største kulturinstitutioner. Hvert år besøger flere end en million borgere Hoved- og musikbiblioteket samt Borgerservice i Borgernes Hus eller ét af vores 7 lokalbiblioteker i Odense. Her møder de et moderne og stærkt bibliotekstilbud både fysisk og online.

 

I Borgerservice hjælper vi byens borgerne med en bred vifte af opgaver lige fra pas og kørekort til hjælp med digital selvbetjening. Vi er bindeleddet til det digitale Danmark og yder hjælp til såvel de borgere, der er selvkørende, og dem, der har brug for ekstra støtte.

 

Odense Biblioteker og Borgerservice er er en del af By- og Kulturforvaltningen placeret under afdelingen Fritid og Kultur. Vi er en central del af Odenses transformation og byens liv, og samarbejder bredt med bl.a. uddannelsesinstitutioner, virksomheder og byens foreningsliv om at skabe en aktiv by og et moderne bibliotekstilbud, hvor alle kan udfolde deres livsprojekter.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

 

2 dage om ugen vil mødetiden som udgangspunkt ligge på Tarup Bibliotek. De øvrige dage i Team Oplevelse.

Du kan forvente 1-2 aftenvagter ugentligt til kl. 18.00/19.00 samt vagt hver 4. lørdag på Hovedbiblioteket.

 

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte leder af lokalbibliotekerne Anne Lauridsen på 65514355, ala@odense.dk (træffes ikke i uge 31, 32 og 33) eller teamleder for Team Oplevelse Michael Linde Larsen på 5142 8709, mil@odense.dk (træffes ikke i uge 28, 29 og 30).

 

Det praktiske

Ansøgningsfristen er søndag, den 9. august 2020. Samtaler forventes afholdt onsdag, den 26. august 2020.


Kontakt

Odense Biblioteker og Borgerservice

Østre Stationsvej 15
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-07-2020
Udløber:
09-08-2020
Kviknummer:
LJA-80580564
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information
Beliggenhed
Lignende job
Kristeligt Dagblad
København, Storkøbenhavn
Frist:
15-08-2021
Rebild Bibliotekerne
Rebild, Nordjylland
Frist:
16-08-2021