I dag er der 
3
3
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig

Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig

|
Flensborg (by)
|
Indrykket 26-10-2017

Bibliotekar med digitalt fokus

Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig er et spændende dansk bibliotek og et moderne kulturhus for det danske mindretal. Vi er mødestedet for mange aktiviteter, samtidig med vi betjener hele Sydslesvig i kraft af vores 3 filialer og 2 bogbusser.

 

Vi søger en kollega med godt humør og lyst til nye udfordringer i en ny stilling, og som skal bidrage til et øget fokus på bibliotekets digitale tilbud og på formidling af digitale muligheder både i det fysiske rum og på hjemmesiden. Vi ser derfor gerne en bibliotekar med kompetencer og interesse inden for området.

 

Du tilknyttes Team Voksen, men skal selvfølgelig også arbejde bredt og på tværs i organisationen og i gruppen, der arbejder med biblioteksbesøg, så vores nye kollega må gerne besidde kompetencer inden for undervisning og biblioteksdidaktik. Vi lægger også vægt på kvalificeret, opsøgende og personlig formidling, idet opgaverne i udlånet og bogbusserne er en vigtig del af jobindholdet.

 

Der er tale om fuldtidsstilling på 37 timer, med to ugentlige udlånsvagter til hhv. kl. 18 og 19 samt en hver 4. fredag/lørdag, med mulighed for fleks.

 

Vi ser helst, du har kørekort til alm. bil. Vi stiller bil til rådighed ved kørsel til filialerne, idet dit daglige ansættelsessted bliver Flensborg Bibliotek.

 

Løn efter overenskomst med Bibliotekarforbundet.

 

Ansættelse pr. 1. februar 2018, gerne tidligere hvis muligt. 

 

Ansøgningsfrist 10. december 2017, ansættelsessamtaler forventes afholdt 14. og 15. december.

 

Ansøgning sendes pr. mail til: bkc@dcbib.dk, og spørgsmål til stillingen kan rettes til hhv. bibliotekschef Jens M. Henriksen, jmh@dcbib.dk, el. souschef Anni Søndergaard, as@dcbib.dk, tlf. 0049 461 86970

Kontakt

Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig

Norderstrasse 59
24939
Flensburg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-10-2017
Udløber:
10-12-2017
Kviknummer:
LJA-50528173
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bibliotek og information
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
Roskilde Bibliotekerne
Roskilde, Midtsjælland
Frist:
28-10-2018