I dag er der
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Esbjerg Kommunes Biblioteker

Syd- og Sønderjylland
Indrykket 09-03-2018

3 børnebibliotekarer til Esbjerg Kommunes Biblioteker

Esbjerg Kommunes Biblioteker er midt i en stærk udvikling og arbejder med fokus på det moderne bibliotek i en by med vækst. Vi søger tre børnebibliotekarer til at hjælpe os med den udvikling, og som har en stor forståelse for folkebibliotekets roller i et moderne videnssamfund i en børnekulturel kontekst - to børnebibliotekarer med fokus på læselyst og projektledelse og en børnebibliotekar (barselsvikar) med fokus på viden og læring.

Vi forventer til alle tre stillinger en person der er verdensmester til samarbejde og fabelagtige til at arbejde selvstændigt. Du er uddannet som Bibliotekar DB, Cand.Scient.Bibl. eller anden relevant uddannelse.

2 børnebibliotekarer med fokus på læselyst

Da to af vores dygtige børnebibliotekarer stopper, søger vi to fantasifulde personer, der både kan fløjte og tage fat og som ikke er bange for at sætte sig selv i spil. To kolleger der vil være med til at styrke indsatsen overfor børn og deres voksne, specielt med henblik på læselyst.

Fælles for begge stillinger gælder at vi søger nogle der har lyst og erfaring indenfor følgende:

• Deltage i vores projekter ORDfest, Skriveværksteder og Fantasyfestival 2018

• Vært ved arrangementer for børn og deres voksne når der er brug for det

• Lyst til at arbejde med formidling af vores tilbud både fysisk og digitalt herunder får du ansvaret for børnemusikområdet

• Viden om børnelitteratur og medier for børn både store og små

• Erfaring med formidling på SoMe

• Udadvendt og kommunikerer i øjenhøjde med børn og deres voksne

• Indgå i projektarbejde, meget gerne som projektleder, også i projekter der ikke har børn som omdrejningspunkt

Den ene stilling vil være med fokus på de mindste. En af opgaverne vil derfor være at køre den lille bus ud til dagplejere og institutioner. Du har derfor lyst og ideer til at udvikle bibliotekernes samarbejde med institutioner.

Den anden stilling vil være med fokus på skolebørn. Du skal have lyst til at arbejde med gaming, SoMe, litteratur og i det hele taget sætte dig selv i spil i målgruppen 4-6.klasse.

Brænder du for arrangementer for børn og kan du evt. bruge dig selv når det handler om børn, skrivning og den gode fortælling, er det kun endnu bedre.

Begge stillinger er på fuld tid og er ledige fra 1. april.2018 eller snarest derefter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte leder af Team Medborgerskab og Kultur, Karen Buus, tlf. 76 16 19 83.

Børnebibliotekar med fokus på viden og læring barselsvikariat

Da en af vores dygtige børnebibliotekarer skal på barsel har vi brug for en dygtig og nysgerrig børnebibliotekar der brænder for samarbejde med skolerne.

Vores forventninger til dig:

• At du er opsøgende, udadvendt og kan netværke

• Sprudler af lyst til at lave biblioteksorientering for flere målgrupper

• Kan det der med at formidle faglitteratur og viden både fysisk og digitalt

• Kan formidle litteratur og viden både individuelt og til større grupper

• Har kompetencer til at skabe og udvikle samarbejder mellem skole og bibliotek

• Brænder for at arbejde med mellemtrinene, og dem omkring og kan se udviklingsmulighederne i det. Du ser dig selv i rollen som underviser og formidler

• Synes det der med makerspace og gaming er fedt og kan hjælpe os med at blive endnu bedre

• Du tør bruge dig selv i hverdagen og få smilet frem i udlånet

• Og ikke mindst at du kan fylde vores nye Familiezone med spræl, viden og faglighed

Barselsvikariatet er på 37 timer ugentlig og er ledigt fra 1. maj 2018. Ansættelsens varighed afhænger af barselsorlovens længde. Slutdato udmeldes så snart den kendes.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte leder fra Team Viden & Læring, Karin Grøndahl Sørensen på telefon 76 16 19 50

Om os:

Esbjerg Kommunes Biblioteker er et stort biblioteksvæsen der består af Hovedbiblioteket, 2 Lokalbiblioteker og 4 Bydelsbiblioteker. Derudover har vi 2 bogbusser.

For begge stillinger gælder at der er primær vagtdækning på Hovedbiblioteket, men du skal være parat til at indgå i vagtdækning på lokalbibliotekerne. Arbejdstiden placeres mellem 8-20. Du kan som udgangspunkt regne med to vagter til efter kl. 16 om ugen, samt lørdagsvagt hver 8. lørdag.

Læs mere om Esbjerg Kommunes Biblioteker på www.esbjergbibliotek.dk

Alle kvalificerede uanset køn, alder eller etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst samt principperne om lokal løndannelse.

Ved ansættelse i stillingen skal straffeattest afleveres og børneattest vil blive indhentet.

Ansøgningsfrist:

23. marts 2018

Samtaler forventes afholdt i uge 15.

Ansøgningen sendes elektronisk. Klik på send ansøgning nederst og vedhæft din ansøgning, CV samt relevant dokumentation.

Esbjerg Kommunes Biblioteker

Nørregade 19