I dag er der
 ledige stillinger på bibliotekarjob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Greve Bibliotek

Storkøbenhavn
Indrykket 29-09-2020

2 Bibliotekarer til Greve Bibliotek

Vi søger en børnelitteraturformidler og en voksenlitteraturformidler.

Børnelitteraturformidleren

Som børnelitteraturformidler har du et særligt blik for vigtigheden af litteratur i børnenes hverdag Du har lyst til at stimulere sproglig kreativitet for børn i daginstitutioner eller du er særligt orienteret mod at skabe læselyst for skolebørn gerne ved at iscenesætte din faglighed på mange måder. Det kan være, at du har gode idéer til sprogprojekter til institutionsbetjening eller generelt er særligt orienteret mod børnekulturprojekter. Det vigtige er, at du gør det lærende element legende og har mod til at gå nye veje i samarbejde med børn, deres familier og institutioner i Greve Kommune. Du bevæger dig naturligt på digitale platforme, bruger SoMe eller er måske særligt nysgerrig/erfaren med at gøre brug af Makerspace i formidlingen. Der er tale om en ny stilling, så du skal finde dine egne spor ind i børnelitteraturen. Det betyder også, at du skal byde dig til overfor især dine kolleger i børnegruppen, der står klar med åbne arme, store forventninger og et godt drys humor.

Voksenlitteraturformidleren

Vi søger en voksenlitteraturformidler med en stærk faglighed i, og ikke mindst holdninger til, skønlitteratur.

Vi vil gerne høre dine idéer til at stimulere og understøtte læselysten hos voksne, såsom nye målgrupper og nye former for læsefællesskaber. Du har lyst til at udvikle og afholde arrangementer, og har evnen og modet til at skabe gode relationer, også ud af huset.

Du har lyst til - og også gerne erfaring med - at omsætte din viden og entusiasme på digitale platforme som Sociale Medier, i videoer, podcasts etc. Vi vægter digital formidling højt, og det er vigtigt at du er nysgerrig omkring udviklingen på feltet og selv tør gribe selfiestangen og fange de gode historier fra Greve Bibliotek sammen med dine kolleger.

For begge stillinger gælder

Du arbejder tværfagligt i organisationen. Du indgår i udlånsvagter, lørdagsvagter hver 5. lørdag og 1 aftenvagt og/eller arrangement om ugen på Greve Bibliotek og i arbejdet på tværs i Greve Kommune. Du vægter at være den nysgerrige og inkluderende kollega, som bidrager aktivt til fællesskabet. Du er samtidig indstillet på at skabe en naturlig balance mellem det nødvendige rugbrødsarbejde og de eksperimenterende udviklingsprojekter.

Om os

Greve Bibliotek arbejder med strategien Liv & Læselyst. Vi vægter litteraturformidling højt og skaber værdi for borgerne hver dag. Vi betragter fejl som en del af arbejdet. Som et udtryk for bevægelse. Som mod. Samtidig ved vi, at entusiasme smitter lige så meget som humor, og vi værdsætter begge dele.

Greve Bibliotek indgår i det strategiske arbejde i Greve Kommune, og vi indgår i projekter og indsatser på tværs af kommunen

Øvrige oplysninger

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst. Ved ansættelse vil børneattest blive indhentet. Ansøgningsfrist søndag d.18 oktober. Samtaler afholdes for Voksenlitteraturformidler d.26. oktober og for børnelitteraturformidler d.27. oktober. Stillingerne er på 37 timer med tiltrædelse d. 1. december 2020. Husk at skrive, hvilken stillingen du søger

Du er velkommen til at kontakte Leder af Børne, Voksen og Publikumsområderne John H.U.K. Larsen på tlf. 43 95 80 26 d.12-13. oktober kl.9-15, hvis du vil høre mere om stillingerne.

Greve Kommune ser forskellighed som en ressource og værdsætter, at vores medarbejdere kommer med forskellig baggrund, personlighed og kompetencer. Lige nu er vi ca. 2650 ansatte, som skaber rammerne for at Greve Kommune er et attraktivt sted at leve, arbejde og drive virksomhed.

Greve Bibliotek

Portalen 2