I dag er der 
2
2
 ledige stillinger på bibliotekarjob

OM BIBLIOTEKARJOB

 

På Bibliotekarjob finder du relevante jobannoncer for bibliotekarer, cand.scient.bibl’ere og andre, der arbejder som kulturformidlere eller informationsspecialister.

Søg i vores jobannoncer eller opret en jobagent, som automatisk sender dig mails om de job, der matcher dine søgekriterier - på den måde holder du dig hele tiden opdateret omkring jobmarkedet og undgår at overse drømmejobbet.

Brug Forbundet Kultur og Information i din jobsøgning

Husk at du altid er velkommen til at kontakte Forbundet Kultur og Information for at få råd og vejledning. Vi tilbyder blandt andet:

· Feedback på ansøgning og CV

· Karriererådgivning

· Rådgivning omkring overenskomster og aftaler

· Lønstatistik


Du kan finde yderligere information om Forbundet Kultur og Information på mere på vores hjemmeside og læse mere om vores mange medlemsfordele her.

Profiljob

Jobannoncer på Bibliotekarjob indrykkes automatisk og uden beregning også i jobdatabasen Profiljob.
Profiljob-netværket består foruden Forbundet Kultur og Information af følgende af Danmarks faglige organisationer: KL, Finansforbundet, HK/Kommunal, HK/Stat, Gymnasieskolernes Lærerforening, Dansk Magisterforening, JA (Jordbrugsakademikere), Dansk Socialrådgiverforening og Dansk Psykolog Forening.

Vil du annoncere?

Bibliotekarjob er din vej til de bedste kandidater inden for kulturformidling og informationsformidling. Læs mere om dine muligheder for jobannoncering på Bibliotekarjob her.