I dag er der 
2
2
 ledige stillinger på bibliotekarjob

Spørgsmål om søgningerHVORDAN GØR JEG MIN SØGNING MERE MÅLRETTET?
Har du lavet en fritekstsøgning på eksempelvis ”bibliotekar”, vil du få vist alle bibliotekarstillinger og alle relaterede annoncer i hele landet. Du kan så bruge filtrene til højre til at målrette søgningen, så det eksempelvis kun er stillinger i Storkøbenhavn, der vises.
I drop-down-menuen, hvor der står ”Relevans”, kan du sortere i annoncerne efter enten dato for oprettelse eller relevans i forhold til dine søgekriterier.

 

KAN JEG SØGE PÅ FLERE ORD SAMTIDIG?
I søgefeltet kan du sagtens skrive to eller flere søgeord. Bibliotekarjob vil så først søge efter jobannoncer, der matcher begge ord, og dernæst jobannoncer der matcher ét af ordene. Eksempelvis vil en søgning på ”bibliotekar IT” først vise jobannoncer, der matcher både ”bibliotekar” OG ”IT” og dernæst jobannoncer, der matcher ”bibliotekar” ELLER ”IT”.


KAN JEG UDELUKKE ORD FRA MIN SØGNING?

Du udelukker ord fra søgningen ved at skrive ”–” lige foran det eller de ord, du ikke vil have med. Eksempelvis vil en søgning med ”–leder” undlade at vise lederjobannoncer.

 

HVORDAN SER JEG DE ANNONCER, DER ER INDRYKKET SENEST?
Midt på skærmen, lige over søgeresultatet, er der en drop-down-menu, hvor der står ”Relevans”. Vælg i stedet ”Dato” i denne, og søgeresultatet vil blive sorteret efter indrykningsdato med de seneste vist først.

 

KAN JEG FÅ MIT RESULTAT VIST PÅ ET KORT?
I alle jobannoncer vises arbejdspladsens beliggenhed på et kort i den midterste spalte. Det kan forstørres ved at klikke på linket ”Større kort” nedenunder det.


HVORDAN FUNGERER SØGEMASKINEN?
Bibliotekarjob bruger en søgeteknologi, der er baseret på relevans. Det betyder, at Bibliotekarjob indekserer alle jobannoncer efter blandt andet firma, stillingsbetegnelse, ansættelsessted, ansættelsesforhold og teksten i selve annoncen (herunder jobbeskrivelsen). Denne information ligger til grund for søgningen.

Hvis du eksempelvis søger efter "bibliotekar", vises først alle bibliotekarstillingerne og dernæst stillinger, der relaterer sig til bibliotekar.


TILBAGE