I dag er der 
2
2
 ledige stillinger på bibliotekarjob

ANNONCERING

 

Bibliotekarjob er Forbundet Kultur og Informations jobportal udviklet i et samarbejde med DG Media, der i forvejen varetager annoncesalget til Forbundet Kultur og Informations nyhedsbreve samt dets fagmagasin, Perspektiv.

Forbundet Kultur og Information er et fagligt fællesskab for cirka 4.000 medlemmer, der primært er uddannede som informationsspecialister, kulturformidlere og bibliotekarer eksempelvis med en kandidater i biblioteks- og informationsvidenskab (Cand.scient.bibl.). Bibliotekarjob giver målrettet kontakt til forbundets medlemmer, der ansættes som informationsspecialister, kulturformidlere og bibliotekarer indenfor blandt andet videns- og kulturformidling i både den private og offentlige sektor.

I samarbejde med DG Media kan du som annoncør få opfyldt præcis det behov, du har med din annoncering. Du kan enten målrettet gå efter at ramme de aktivt jobsøgende via eksempelvis Bibliotekarjob, eller du kan sikre dig, at de, der ikke er aktivt jobsøgende, også ser dit jobopslag ved at annoncere enten i Forbundet Kultur og Informations fagmagasin Perspektiv eller Forbundet Kultur og Informations nyhedsbreve.

Kontakt DG Media for at høre nærmere